Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно тернополяни стали свідками безпрецедентного випадку: чиновник не був призначений на посаду, бо проти нього виступила громадськість. Чи точніше не так громадськість, а радше представники місцевого «Правого сектору» оголосили своєрідний ультиматум керівнику ТОДА Олегу Сиротюку з приводу не затвердження Ростислава Левчука, який мав стати заступником губернатора за квотою УДАРу.

При цьому чомусь залишили вони поза увагою куди одіозніших інших претендентів на заступників ТОДА – за квотою «Свободи» це Леонід Бицюра, який колись навіть записався в кадровий резерв при Януковичу, та протеже нардепа Деревляного, скандальновідомий екс-керівник Держкомзему на Тернопільщині пан Крисак. Тобто проти цих двох панів «Правий сектор» не виступав. А от проти Левчука вони підняли «бучу».

Враховуючи, що така ситуація виникла чи не вперше в новітній історії нашої області, ми вирішили дізнатися про це більше.
І, як це часто бувало, своїм читачам ми розкажемо, як все було насправді, і чи дійсно проти чиновника виступила громадськість, чи він став жертвою позакулісних домовленостей і ... помсти.
Отже, як нам вдалося дізнатися, Ростислав Левчук на своїй посаді начальника управління охорони здоров'я Тернопільської  міської ради в гучних скандалах помічений не був. Тим більше, що всі знали, як Уряд Азарова фінансував бюджетну галузь західних областей, і медицина в Тернополі, скажемо прямо, просто виживала.
Участь родичів у виборчих комісіях до уваги не береться, оскільки батьки можуть не знати, чим займаються їхні повнолітні діти, і, зрештою, до медицини це ніякого відношення не має.
Єдиний неприємний випадок, який трапився в медичній галузі Тернополя під керівництвом пана Левчука - це смерть Марії Деркач. Якщо врахувати, що від атипової пневмонії люди таки вмирають, то чому до випадку з Марією Деркач було прикуто так багато уваги?
Виявляється, що вона працювала в такого собі підприємця Сергія Цвика, який попри те, що був одруженим,
називає себе  "другом" Марії Деркач. Саме він і підняв скандал довкола смерті дівчини.
Це підтверджується останніми мітингами, де брата Марії Деркач вже не було, але про проблему завжди охоче говорив Сергій Цвик, який став навіть співзасновником  громадського руху "Народний контроль медицини" пам"яті Марії Деркач.
Виявляється, Сергій Цвик та Ростислав Левчук свого часу були однопартійцями - обидвоє належали до Соціалістичної партії Олександра Мороза. Однак, їхні "дороги" розійшлися за ідеологічними напрямками (нині Левчук є позапартійним). Можливо саме вихід свого часу Левчука з партії Мороза і є приводом для люстрації саме Левчука і саме з боку пана Цвика. Адже, якщо проаналізувати інтернет-публікації,  то можна чітко зрозуміти що  війна проти кандидата в заступники голови ОДА ведеться аж ніяк не "Правим сектором", а "дрібним" місцевим політиком від соцпартії, яка як відомо, підтримує ідеологічні інтереси Партії регіонів.

Дивно, що Ігор Побер, як керівник партії "УДАР Віталія Кличка" не розібрався в ситуації  (а можливо і спеціально), а  фактично «злив» пана Левчука, висунувши за квотою партії в заступники голови ОДА Наталію Михно.
За нашою інформацією, пані Наталя, яка не має жодного адміністративного досвіду (педагогічний стаж та декілька краєзнавчих збірок до уваги не беруться) давно планувалася на посаду заступника голови ОДА. І вона мала ним стати за якийсь час, коли Левчук виведе все в "нуль" і передасть галузь повністю впорядкованою - з всіма проведеними кадровими питаннями, непопулярними скороченнями і оптимізаціями.
В користь Левчука - досвід на адміністративній посаді. В користь Михно - гроші чоловіка. Ігор Побер вибрав гроші...
А Ростислав Левчук залишився один проти політичних домовленостей і людської помсти. І програв... а може виграв?!?!

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-1 #7 тернополянин 12.04.2014 21:34
Туфта повна! Добре робить "Правий сектор", що люструє таких чиновників! Таке враження, що цю статтю написав сам Левчук.
Цитувати
 
 
+5 #6 Сусід 02.04.2014 16:16
Ачому ніхто не люструе Тешнера стандарти? Це ж людина Хоптяна який в останні дні своеі шаленоі кар'єри за хабар назначив Тешнера керівником стандартів!!!ск ільки скандалів було за цього прапорщика а сьогодні він знову починає обкладати даниною підприємства є дуже багато інформації за нього та його син очка. Напевно відкупився мае чим.
Цитувати
 
 
+1 #5 небайдужий 02.04.2014 14:23
Люстрація вибірково - це так по-нашому. Хто став на улюблений мозоль - того й на люстрацію, хто порішав питання правильно - той патріот.Знаєте, це все так вже набридло, аж гидко. Або щось робіть, а ні, то "мундор до магазину". Кінець-кінцем Україну рятуйте, а не деребаньте посади. Серед сьогодні працюючих достатньо компетентних службовців. Навіщо плювати людям в обличчя та душу? Схаменіться!!!
Цитувати
 
 
+1 #4 Арсен 02.04.2014 13:24
Респект автору!
Цитувати
 
 
+2 #3 обєктивно 02.04.2014 12:13
тут погоджуся з тим, що краще б дійсно вони крисака пролюстрували, але похоже що деревляний це питань порішав, як і надал за бицюру, а в кажете ревоюція щось змінила...
Цитувати
 
 
+2 #2 Ігор С. 02.04.2014 11:43
а це не той цвик, якому мєнти пару років назад зламали руку коли він з іншими «громадським діячами» після гульок в ресторані понти ганяли в мєнтовці? бо якщо той – то все ясно…такий може і до правого сектору звернутися за «поміччю» 8)
Цитувати
 
 
+4 #1 ударівець 02.04.2014 11:34
Левчук далеко не святий, але в порівняні з манірною і недосвіченою Михно він ще той професіонал, його мінус в тому що дуже повязаний з Надалом, а біля Сиротюка вже є люди мера
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.