Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про це призначенення вже писано-переписано місцевими ЗМІ.  ТТ не висвітлював цю подію, яка вже встигла перерости в скандал, куди втягнуті і нардепи від Тернопільщини, і СБУ (оскільки керівник цієї структури в області  є батьком нового керівника САД в краї), і керівництво ТОДА,  і ЗМІ. Нас цікавила насамперед думка колективу. Сьогодні ми отримали документ, який, принаймні для ТТ, є промовистішим за будь-які заяви політиків.

Отже, нещодавно було призначено нового керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Ним став Юлик Богдан Іванович – тернополянин, який зі слів колективу Служби є дійсно патріотом свого краю, фахівцем, адже з 2006 року працює в даній галузі.

Натомість, горе-звісний нардеп Василь Деревляний, вперто, хоче поставити свого «колЄгу» Ігоря Тернового, який на даний час займає посаду директора Деренівського асфальтобетонного заводу державного підприємства «Тернопільський облавтодор». Незважаючи на те, що і центральне партійне керівництво «ВО Батьківщини» і колектив САД в Тернопільської області виступають різко проти п. Тернового.

31 березня в приміщенні Облавтодору була розіграна комедія щодо пікету нового керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Очолювали цей фарс бютівці Ігор Терновий та Віктор Мартинюк, який тепер вже від свого партійного шефа Дерев’яного получив конкретну «заказуху» на п.Юлика.

Чому працівники райавтодорів прийшли до Служби автомобільних доріг, якщо «Тернопільський облавтодор» та служба доріг це дві окремі, незалежні один від одного установи? Виявляється справжні дорожники прийшли просити допомоги у виплаті заробітної плати за останні три місяці. Інші молодики - це «ті тушки»,  найняті Терновим та Деревляним для масовки та провокацій. Подивіться відео, яке "гуляє" на ютюбі, і ви будете в шоці!

Цей фарс, тепер вже фактично доведено, замовила Батьківщина!

Чому Деревляний так швидко та ганебно хоче розставити своїх людей на керівні посади?

А відповідь, на дії п. Деревляного, нам підказали деякі голови бютівських районних парторганізацій.

Виявляється, скоро переобиратимуть голову обласної партійної організації ВО "Батьківщина", і з розмов з активістами, зрозуміло, що Василя Деревляного хочуть відправити на партійну пенсію - і він про це знає!

Тому, як казав Папанов – «куй железо не отходя от каси!»

От Василь Тимофійович і «кує», і гроші за посади збирає - поки не пізно!!!

Ми хочемо запитати Юлію Тимошенко, як партійного керівника Василя Деревляного, чи таким діями (рейдерським захопленням господарських структур та установ!) вона здобуде підтримку тернополян? Відповідь, очевидна – НІ! Хочеться кричати – «Юлі волю – а не владу!».

P.S. Колектив Служби автомобільних доріг у Тернопільській області звернувся (див. зверненя) до Голови Державного агентства автомобільних доріг України Маліна О.Л. з проханням не допустити неправомірний тиск на діяльність служби. Також в цьому зверненні працівники висловили свою цілковиту підтримку та довіру Юлику Богдану Івановичу.

Тарас Мельник

звернення, сад, колектив, тернопіль, юлик, тернопільський тиждень

звернення, сад, колектив, тернопіль, юлик, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+2 #10 ТАНЯ 11.04.2014 17:49
Так-так,"справвжній професіонал" навіть не знає як ямки латати, та як пахне асфальт, на відміну від Тернового, який все своє свідоме жття віддав дорожній справі. Саме таких професіоналів , я маю на увазі Тернового,зараз і не хватає. І шкода, що професіоналізм зараз не ціниться, а зовсім "інші якості"...
Цитувати
 
 
+3 #9 Таня 11.04.2014 17:19
Так-так, такий"професіонал"' що навіть не знає як виглядає шуфля і як пахне асфальт, на відміну від Тернового, який все життя віддав своїй справі, якраз таких ,причому справжніх професіоналів зараз і не хватає...
Цитувати
 
 
+2 #8 олег 10.04.2014 22:35
чи може бути представлений і призначений хоч один керівник підприємства в області під відповідальніст ь відповідного посадовця із врахуванням думки трудового колективу без втручання депутатських політичних гопників, перевертнів, які своїми партійними квотами поділили область, райони, підприємства як рекетири у 90-х ділили сфери здирництва.
Цитувати
 
 
+3 #7 Наташа 07.04.2014 08:17
Навіть прибиральниць заставили підписати, по принципу чим більше, тим краще... Слава богу, що в службі а/д ще залишилось декілька порядних людей, що не підписали цю мерзоту. Слава Вам.
Цитувати
 
 
+1 #6 РТ 04.04.2014 13:41
Цитую Настя:
Пан Терновий зі своїм оточенням опустились нижче "плінтуса", обізвавши весь колектив Служби. Він не врахував,певно забув, що це їх керівник і їх колектив, та думка працівників інших організацій їх просто не цікавить.
Характерно, що це не перший вихід на олімп слави таким способом пана Тернового, використовуючи працівників дорожньої галузі за чужими плечима та чужими руками.


Ну-ну, наведіть-но приклад.
Цитувати
 
 
-2 #5 Настя 03.04.2014 15:37
Пан Терновий зі своїм оточенням опустились нижче "плінтуса", обізвавши весь колектив Служби. Він не врахував,певно забув, що це їх керівник і їх колектив, та думка працівників інших організацій їх просто не цікавить.
Характерно, що це не перший вихід на олімп слави таким способом пана Тернового, використовуючи працівників дорожньої галузі за чужими плечима та чужими руками.
Цитувати
 
 
-5 #4 роман майдан 02.04.2014 20:25
якщо облавтодор зовсім інша організація ніж служба доріг, то виникає запитання - щому працівники облавтодору мають притензії до служби, адже в них є своє окреме керівництво.? а щодо терновогого щи юлика особисто мені все одно...тож висловлюйте своє невдоволення, чи вдоволення роботою керівника суто у своїй організації, а не диктуйте права там де нетре...
Цитувати
 
 
+7 #3 РТ 02.04.2014 15:37
Розкажіть, що це за колектив, який вважає цю продажну св..ю ю... фахівцем і патріотом? - Випадково не той боягузливий колектив, який виженуть на вулицю за іншу думку?
І ще розкажіть, як з'явились ці борги по зарплаті? - Чи може ця св..ня ю... не була заступником начальника служби ЦІЛИХ 4 РОКИ?

І ще розкажіть, навіщо цей тітушка ховає обличчя на відео, якщо тернопільськими новинними сайтами вже гуляють його фото?
Цитувати
 
 
+6 #2 христя 02.04.2014 15:29
Ще напишіть, що Терновий їсть собак, п"є котячу кров та гвалтує дітей. Ідіоти, як можна писати таку брехню...
Цитувати
 
 
+7 #1 F 02.04.2014 15:02
Ганьба таким підписантам, зрадили тисячний колектив. Підстилки!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.