Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останнім часом прес-служба Тернопільської міської ради надмірно активізувалася. Як тільки  журналісти подадуть викривальний матеріал про роботу (чи то бездіяльність міської влади), прес-служба відразу називає це провокаціями і в своїх недопрацюваннях звинувачує самих же журналітсів.

За останній тиждень мерія мала претензії до сайту «20 хвилин» і до газети "PIA плюс"  (http://rada.te.ua/novyny/22017.html) та (http://rada.te.ua/novyny/22010.html), до газети Верховної ради «Голос України» (http://rada.te.ua/novyny/22009.html), напередодні і наш сайт удостоївся такої честі (http://rada.te.ua/novyny/21277.html), а раніше претензії виставлялися і телеканалу ІНТБ, ще поки той же Надал, як стверджують, не прикупив собі частку в цьому ЗМІ (http://rada.te.ua/novyny/11518.html).

Таку активність прес-служби ми можемо пояснити тільки одним: Сергій Надал почав активно готуватися до виборів і серйозно «зализує» свій імідж.

На наближення виборів опосередковано вказує і той факт, що Верховна рада повернула дію Конституції зразка 1996 року, за якою органи місцевого самоврядування обираються на 4 роки, а не на 5. Таким чином імовірність місцевих виборів восени вже цього року досить велика.

До речі, кандидат в Президенти Петро Порошенко, якому соціологи поки що «малюють» найвищі рейтинги, вже заявив, що в разі своєї перемоги ініціюватиме «повне перезавантаження влади», що тільки збільшує шанси на проведення місцевих виборів в жовтні 2014 року.

А якщо Сергій Надал почав готуватися до наступних виборів, то цілком логічно було би проаналізувати, чи виконав він свої попередні обіцянки.

Про те, що пан мер мало що зробив з обіцяного за перший місяць, 100 днів і перший рік, писали всі - тоді це було на слуху.

За перший рік навіть звітували всі депутати-свободівці, які потім «забили» на виборців, як і їхній міський голова.

Ми ж вирішили проаналізувати, що зробив Сергій Надал з того, що обіцяв виконати за наступні роки своєї каденції, яка добігає кінця.

Безкоштовно для тернополян – за рахунок місцевого бюджету – встановлення дахових котелень у багатоповерхових будинках. Відновлення цілодобового постачання гарячої води. Безкоштовно для жителів (за рахунок міського та державного бюджету) встановлення теплових лічильників, що дозволить тернополянам сплачувати лише за фактично спожите тепло у квартирах.

Не зроблено.

Переведення бюджетних установ (лікарень, дитячих садочків, шкіл) на котельні, які працюють на альтернативних видах палива. Це дозволить зменшити навантаження на місцевий бюджет та залежність від зростання ціни на російський газ.

Не зроблено. Була спроба перевести школи та садочки на автоматизовану подачу теплоносія, але звіту про економію для міського бюджету так ніхто і не дочекався.

Облаштування кабінетів сімейного лікаря у новобудовах Тернополя для обслуговування тернополян за місцем проживання.

Не зроблено.

Запровадження програми безкоштовної діагностики у дитсадках і школах. Пересувні стомалотогічний кабінет та кабінет УЗД.

Не зроблено.

Підігрів тротуарів у зимовий період у місцях підвищеного травматизму – вул. Партіарха Мстислава (від вул. Руської до майдана Мистецтв), вул. Шашкевича, вул. Острозького (ділянка від вул. Руської до вул. Шептицького). А згодом – і на інших вулицях центральної частини міста.

Не зроблено.

Зведення соціального житла за доступними цінами – на земельних ділянках, які міська рада виділятиме для цього на безкоштовній основі. Це дозволить забезпечити житлом працівників бюджетної сфери – медиків, освітян, а також ветеранів ОУН-УПА та молодих сімей.

Не зроблено. Зате силовики отримали майже 5 гектарів землі для свої потреб. Безкоштовно.

Будівництво нових сучасних дитячих майданчиків в тернопільських дворах будинків.

Не зроблено. Більше того, забудовуються існуючі майданчики, а людей, які їх відстоюють називають провокаторами.

Під світка фасадів будинків в історичному центрі міста та пам`яток архітектури в нічний час.

Дещо зроблено, але про завершення цієї обіцянки ще рано говорити.

Запровадження для учнів тернопільських шкіл нового навчального предмету «Історія Тернополя» та розробка сучасного підручника з історії міста.

Не зроблено. Першокласникам дарували книжечки про Тернопіль, але назвати це повноцінним підручником, за яким можна вивчати шкільний предмет – язик не повертається.

Ремонт під’їздів та підвалів будинків.

Не зроблено. Мало який будинок може похвалитися ремонтом, а там, де це зроблено, то виконано воно за кошти від квартплати та додаткові кошти мешканців.

Капітальний ремонт доріг і прибудинкових територій.

Зроблено частково. В рік 1-2 дороги, 4-5 прибудинкових територій. Деякі дороги вже починають «сипатися» і міська рада відразу вину за якість звалила на виконавця, скромно промовчавши про «відкати».

Наступний матеріал на цю тему ТТ зробить вже ближче до осені.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-2 #4 рома 09.04.2014 22:31
зроблено багато чого з того що не обіцяно і воно більш важливіше, ніж то про що обіцяв.
Цитувати
 
 
-1 #3 Міхал 05.04.2014 09:49
Надал втримав місто за часів Азірова-Янека. Йому памятник треба ставити!!!
Цитувати
 
 
-1 #2 Пономар 04.04.2014 20:02
Надал ганьба для Свободи! Прислужник Азарова прикривається зараз фразами патріотизму. Як можуть бути рядом патріоти націоналісти і податковий корупціонер Азарова та Януковича Надал
Цитувати
 
 
0 #1 Денис 04.04.2014 13:04
Надал не зробив того, що не потягне міський бюджет. Але зробив більше, ніж обіцяв по других напрямках.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.