Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І діти змушені кататися на іржавих і застарілих атракціонах.

Уряд не виділив на тернопільські каруселі ані копійки. В місті – а здебільшого в парковій зоні, де найбільше дитячих майданчиків, – сьогодні ремонтують іржаві та застарілі гойдалки. Грошей на закупівлю нових атракціонів немає. Із державного бюджету України фінансування не надійшло. Тому старенькому радянському «морячку», який вже кільканадцять років розважає малечу в парку імені Тараса Шевченка, «заміна» цьогоріч так і не прийде.

Максимум, що можна змінити – перефарбувати в інший колір та «залатати» дірки, – каже директор комунального підприємства «Об’єднання парків культури та відпочинку» Ігор Липка.

Ігор Липка: «Цього року в нас таких грошей немає. Із бюджету в першу чергу йде фінансування соціально незахищених статей».

Єдина надія, каже Ігор Липка, на масштабні підприємства та корпорації. Заради реклами відомі фірми полюбляють встановлювати ігрові майданчики із сучасними та недешевими атракціонами саме у парках чи на території дитячих супермаркетів. Наразі в Тернополі є кілька таких площадок для розваг малечі. Більше пропозицій не надходить.

Ігор Липка: «У час кризи люди думають, як їм самим вижити. Пропозицій не поступає, тож викручуємося своїми силами».

Щоб купити та встановити нову звичайну гойдалку, потрібно близько 5 тисяч гривень. А ось за сучасну, функціональнішу, необхідно викласти більше 20 тисяч умовних одиниць.

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.