Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нагадаємо, що Василя Облещука призначили начальником УМВС в Тернопільській області. До цього він був кілька років заступником керівника цього відомства в нашій області. Але це призначення сильно не сподобалося місцевим ударівцям (вони сподівлися, що цю посаду займе їхній однопартієць Максимов) і особливо свободівцям. Не сподобалося так, що вони вивели на пікет обласної міліції кілька десятків своїх симпатиків? Чому?

Історія взаємовідносин тернопільських свободівців і правохоронців почалася з весни 2009 року, коли обласну раду очолив нинішній Нардеп Олексій Кайда. Кількість депутатів-свободівців в обласній раді була такою, що разом з УНП та "Нашою Україною" вони мали більшість і повністю відповідали за стан справ в області. До речі, до тієї більшості ситуативно долучались єдиноцентристи, які делегували свого представника - Сергія Тарашевського - в перші заступники Олексію Кайді.
Рішення, які приймалися, цілком могли цікавити правоохоронців. Згадати хоча б, історію зі сміттєсортувальною лінією, чи навіть тими ж кар'єрами.
Посилилась діяльність свободівців, коли восени 2010 року вони отримали повний контроль за діяльністю міської ради.

Апетити почали рости: земля, будівництво, майно громади, тендери. Все це теж почало цікавити правоохоронців. Тим більше, що Надал і Ко прославилися більше скандалами, ніж законною роботою. Прикладом може бути купівля новенького авто, де питань більше, ніж відповідей.
Масла в вогонь щороку підливало святкування 9 травня, де свободівці тупо "велися" на провокації. Показовим став мітинг у 2013 році, коли комуністи з міліціонерами з одного боку та свободіці - з іншого побилися тільки в Тернополі, хоча прихильники Тягнибока мають владу і у Львові, і в Франківську. Зрештою, покладання квітів проходило по всій Україні, але билися тільки в Тернополі.
Зараз свободіці мають ще свого голову ОДА, що робить їх повністю безконтрольними у прийнятті рішень. Єдиним стримуючим фактором можуть бути правоохоронці.
Вся ця історія стосунків проходила на очах пана Облещука, який зараз очолив УМВС в Тернопільскій області за результатами роботи кадрової комісії, оголошеного конкурсу та думки громадськості.
Чого ж свободівці проти?
За нашою версією, Облещука вони бояться, бо той знає про всі оборудки, починаючи від Кайди, і зікінчуючи димовою шашкою Головка. А, отже, з ним важче буде домовитися, щоб "спустити все на гальмах".
Залишається сподіватися, що Облещук виправдає довіру свого начальства та громади Тернополя і вже скоро ми почуємо правду про оборудки свободівців з майном, землею, надрами громади області. І не тільки почуємо, але і побачимо, що справеливість візьме гору над зажерливістю свободівців.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-1 #10 Віктор С. 13.04.2014 09:59
Облещук працював з режимом Януковича. Був на керівних посадах. Які ще треба докази? Свобода молодці. Послідовні і принципові!
Цитувати
 
 
0 #9 БогданЛ 11.04.2014 00:34
Які оборудки, Ви хоч як статтю пишете то вже без манякизму. Служив регіоналам, тепер БЮТ-у люди боролись за зміну влади а змінилась вивіска в міліції а всі ті самі лишились. От і всі "борудки", деколи нормальні статті пишете, а деколи шизонуті.
Цитувати
 
 
+6 #8 рома 09.04.2014 19:48
Через Ваш сайт,хочемо звернутися до голови ОДА Сиротюка.Олег Мирославович,до водимо до вашого відома,що Огородник Володимир(Гусят ин Свобода),веде себе на території району,як натуральний бандюган.І це не дивно,як вияснилося має у себе за спиною три судимості.СТАТТІ 81 ч3,115 ч2,128Кримінального Кодексу України.Ми впевненні,що це легко,при Вашій посаді перевіряється.В кримінальному світі носить кличку МОНГОЛ. Ми Свободівці Гусятинщини вимагаємо відреагувати на цю інформацію і несмішити та не позорити нашу партію такими людьми.Якщо Ви не приймете заходів по усуненню цієї особи,залишаємо за собою право звертатися до керівництва партії.
Цитувати
 
 
-3 #7 не сволотівець 07.04.2014 13:12
Цитую Стефко патріот:
Облещук обслуговував режим. Бив свободівців. За що його призначили? Забашляв?

дибіл ти стефко, облещук нікого не бив, а взагалі то правильно зробивв би якби ьив, сволотівців взагалі треба ізолювати від суспільства
Цитувати
 
 
+2 #6 Стефко патріот 07.04.2014 13:04
Облещук обслуговував режим. Бив свободівців. За що його призначили? Забашляв?
Цитувати
 
 
-9 #5 яркоп 07.04.2014 08:58
Бляха муха! Найшлись в тернополі хруні, котрі Облєщука захидають!
Цитувати
 
 
-9 #4 сонце 06.04.2014 18:39
А я думаю Облещук зможе навести порядок!!! Він найкращий претиндент на цю посаду!
Цитувати
 
 
+4 #3 не сволотівець 06.04.2014 16:49
а я навпаки переконаний, що інформація подана обєктивно чи мали писати те, що виригує сволота і максимов з удару? я також не поважаю облещука, але ще більше не поважаю того ж максимова який разом з кавюком просто безбожно нас доїли, а облещук так - тільки виконував накази сака ідругих, але його підтримали люди, я не про деревляного і його шавок звісно, я про тих тернополян, що розуміють, чого сволотівці бояться облещука і думаю в статті це чітко і обєктивно пояснено
Цитувати
 
 
+11 #2 Дільничний 06.04.2014 16:29
Це бред Облещук повністю ручний і за посаду Нач.Умвс готовий на любий компроміс ця посада мрія його життя.
Цитувати
 
 
+7 #1 1 06.04.2014 16:13
Завжди рахував Ваш сайт об"єктивним. Але тепер іншої думки.Я не думаю що керівник міліції наведе порядок якщо ним буде керувати якась партія.Це буде проста помста та безбідне життя під сонцем той хто переможе. Стаєм на тіж граблі але з розбігу.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.