Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Колишній мер Тернополя Роман Заставний от-от має стати Народним депутатом.
Значна кількість нардепів від ВО "Батьківщина" вирішили іти у виконавчу владу та мають написати заяви на складання депутатських повноважень. Тоді список кандидатів посувається і Заставний, за нашою інформацією, отримає довгоочікуваний мандат.
Це може статися вже цього тижня, адже Верховна рада оголосила, що працюватиме з 8 квітня. Цілком імовірно, що заяви тих, хто не може суміщати депутатський мандат з іншою діяльністю, Олександр Турчинов зачитає найближчим часом, а тоді, як то кажуть, справа техніки. ЦВК приймає рішення про оголошення Народними депутатами інших осіб, які в Парламенті мають скласти присягу.
Таким чином, у Парламенті замість Олега Сиротюка (ВО "Свобода"), який став головою ОДА, Тернопільщину представлятиме Роман Заставний (ВО "Батьківщина").

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #3 URA 08.04.2014 09:41
Хай буде!Толку з тих народних депутатів які зараз в верховній раді Тернополю ніякого, і місцева влада тільки розкрадає наше місто.То хоч Заставний домовится за допомогу Тернополю фінансову
Цитувати
 
 
-2 #2 Олег Іванович 06.04.2014 22:47
ЩОБ ВІН ЗДОХ!!!! ЗЛОДІЙ КЛЯТИЙ!!! ТОДІ ПЕРЕВИБОРИ!!!
Цитувати
 
 
-2 #1 марта 06.04.2014 13:18
Що за нашестя для тернополян.
Гіршого байструка для міста і придумати не можна!
Заставний дрібний жулік, служив Хоптяну.тепер обкакався і воює з деревляним
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.