Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Виборчий Штаб Петра Порошенка на Тернопільщині очолить народний депутат від «УДАРу» Ігор Побер, керівником виборчої кампанії буде депутат Тернопільської облради Степан Барна. Про це вони заявили на прес-конференції, що відбулась 07 квітня у тернопільському прес-клубі.

«Ми впевнені, а соціологія це підтверджує, що в тернопільській області Петро Порошенко набере щонайменше 70% підтримки. Відтак отримає перемогу вже у першому турі,- заявив Степан Барна.

За словами  Ігоря Побера, політичні сили працюватимуть на паритетних засадах.

“Ще рік тому Віталій Кличко говорив про потребу висунення на президентських виборах єдиного кандидата від опозиції, того, хто на момент старту виборчої кампанії матиме найвищий рейтинг, – наголосив Побер. – Оскільки Петро Порошенко сьогодні лідирує, демократичні сили повинні об’єднатися навколо цієї кандидатури і спільно докласти всіх зусиль, аби перемогу здобув Порошенко.”

Також політики заявили про висунення кандидатів на посаду міських голів Монастириської, Зборова, Збаража і Кременця, пише Погляд

Примітка ТТ. Це, звісно, добре, що ці двоє Тернополян отримали такі фінасово потужні «корита», нехай навіть і на два місяці неповних. Але цікаво, що Барна і Побер не сказали, якими начальниками на Тернопільщині себе бачать в разі перемоги Порошенка?

До речі, ТТ якось писав про те, як Порошенко відвідав Тернопіль і як його люди роздавали цукерки потенційному «лохторату» в статті Порошенко – староста чи гробар тернопільського майдану?

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...