Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нове фракційне утворення у районній раді Борщівського району під назвою «Солідарність» не має жодного відношення до ідеології та діяльності кандидата у Президенти Петра Порошенка.

Про це заявив Степан Барна, депутат Тернопільської облради, керівник обласного виборчого штабу П.Порошенка.

«Фракція «Солідарність», про створення якої вчора заявили депутати Борщівської райради, не є утворенням, яке підтримує ідеологію партії «Солідарність» Петра Порошенка. Однойменне фракційне утворення було створено колишніми членами Партії регіонів, а саме: Володимиром Жаровецьким, Іваном Невістюком, Ярославом Пікулем, Іваном Чепесюком, Уляною Пасічник, Володимиром Паньковим, Анастасією Гускою, Ярославом Гуком», - повідомив С.Барна.

За його словами, дані дії депутатів Борщівської райради спрямовані на введення в оману мешканців Тернопільської області з метою здобути для себе політичні бонуси.

«Рейтинг Петра Порошенка у Тернопільській області є досить високим, його готові підтримати більше 70%. Тому цілком очевидно, що колишні представники злочинного режиму Януковича вирішили сховатися під брендом «Солідарності» та Петра Порошенка. Ми цього не дозволимо!», - зазначив С.Барна.

Коментарі  

 
+3 #2 Ресторан дорожний 09.04.2014 12:08
Так , Побер ще той мудак , хитрожопий підлабузник , який смокче дві мамки . Але в політику його привів не Кличко , а наші місцеві олігархи - Вербицькі , за якими золоті батони ростуть. Ця банда рветься до влади , щоб захищати те , що встигли нахапати ще в 90х.
Цитувати
 
 
+3 #1 Катерина 09.04.2014 11:19
Аферисти Берна,Побер приєднують до себе подібних! Взяли бабло а тепер відмазуються від районних депутатів. Політичні заробітчани приїжджали в наш район і вже збирали гроші за вступ в цю компанію олігарха Порошенка. Я проти всіх або за Богомолець
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.