Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя Сергій Надал, маючи свою однопартійну більшість у міській раді, поставив в неоднозначну позу всіх решта депутатів. Партійна дисципліна свободівців дозволяла приймати рішення без участі інших партій і тому депутатам не з більшості прийшлося самим туди проситися, цементуючи таким чином абсолютну владу Сергія Віталійовича. Надалу це теж було вигідно, адже наявність запасу голосів при прийнятті рішень дозволяло збивати непомірні апетити самих свободівців.
Так, за потрібне міському голові голосування, на своїх посадах позалишалися керівники водоканалу та тролейбусного парку (обоє з неіснуючого нині "Фронту змін"), а нашоукраїнці своїми голосами "відпрацьовують" посаду своєї колеги Ольги Похиляк (депутатка та начальниця управління освіти). Спочатку опонував міському голові тільки колишній заступник Заставного "фронтовик" Петро Гринчишин, але після отримання посади заступника директора КП "Тернопільелектротранс", він також став слухняним в голосуванні і обережнішим у висловлюваннях.
Саме ці представники двох політичних партій-трупів вирішили пошукати щастя на стороні.
За нашою інформацією, представники "Нашої України" та колишнього "Фронту змін" у Тернопільській міській раді шукали можливості влитися до оточення Петра Порошенка, який зараз на слуху.
За їхніми планами, в обмін на подальше політичне майбутнє, вони гарантували близько 15 тисяч голосів, відданих за Порошенка, як кандидата в Президенти: приблизно 7 тисяч пообіцяла Ольга Похиляк від імені освітян, близько 3 тисяч - пообіцяли Кузьма та Мастюх за рахунок працівників очолюваних ними комунальних підприємств, і решта 5 тисяч - це голоси, які мали назбирати решта.
Неформальним лідером таких дій вважають будівельного магната, депутата міської ради Василя Лила.

Він вже спробував себе в ролі кандидата на посаду міського голови і програв. Схоже, цього разу Василь Йосипович обрав іншу стратегію - привести до влади свою особу. І нею мав стати той же Петро Гринчишин.
Як повідомили наші джерела, вже навіть були "оглядини", але на рівні Києва з політичними лузерами так і не захотіли працювати.
Цікаве в цій історії те, що депутати, які мають як політичний так і господарський досвід, не побачили перспективи в Надалові, хоча за наявною в нас інформацією, сам Надал теж не проти поборотися знову за крісло міського голови, але вже під прапорами Порошенка.
Політичні пристосуванці після революції ніде ж не пропали...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #6 обєктивно 18.04.2014 13:54
сраколизи надала - ви переймайтеся, щоб його не посадили після каденції, а не про його перемогу :lol: хіба після виборів, якщо він піде на них, і з тріском програє вспіє вчасно втекти кудась в спанію в одну з своїх хатинок 8)
Цитувати
 
 
-5 #5 Оля 18.04.2014 13:33
Надал за роки управління містом показав, що він ефективний управлінець, тому думаю в нього не буде проблем з перемогою.
Цитувати
 
 
-5 #4 Борис М. 14.04.2014 16:29
А Надал спитали? він показав, як можна ефективно керувати містом при Азірові-Янеку. Може і відпочити. він і так зробив більше, як всі решта.
Цитувати
 
 
-6 #3 Віктор С. 13.04.2014 09:56
Надалу нема альтернативи. Ні в Свободі, ні в Порошенка, ні в БЮТ, ні в УДАру. Надал сам по собі фігура, яка легко виграє вибори.
Цитувати
 
 
-6 #2 яркоп 10.04.2014 22:41
Надал в свій час взяв розумну стратегію. Він зумів працювати так, що люди підтримують за його роботу, а не через те, що він представник якоїсь партії.
Цитувати
 
 
-8 #1 рома 10.04.2014 14:03
а то в нас тепер буде два мери одночасно??? Надал думаю зможе виграти вибори і як самовисуванець, бо має достатньо виликий рейтинг, попри падіння рейтингу Свободи.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.