Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А ще можна буде дізнатися, які з місцевих ЗМІ «найповніше» моніторять «нашого» мера і його обіцянки?

У вівторок, 16 серпня, у Тернополі о 17.00 в приміщенні арт-кафе “Коза” (третій зал) відбудеться презентація сайту «Владометр» (www.vladometr.org) та презентація конкурсу журналістських матеріалів «(без)Відповідальна політика-2011».

Презентацію сайту буде проводити особисто його “ідеолог” та редактор, відомий український журналіст та громадський діяч Вахтанг Кіпіані.

Проект громадського моніторингу політичних обіцянок «Владометр» дає відповіді на питання: Які обіцянки і коли давали українські політики? Які з обіцянок виконані, а які порушені? Хто з українських політиків найчастіше порушує свої ж обіцянки? Які обіцянки є абсурдними або суперечать попереднім висловлюванням?

На сайті зафіксовано більше 2,5 тис. обіцянок 130 українських політиків і чиновників всіх рангів – від президента до депутатів місцевих рад, представників 16 партій і політичних об’єднань. Це зручний структурований матеріал для використання небайдужими громадянами, активістами, журналістами та аналітиками.

Після презентації сайту відбудеться коротка дискусія-обговорення щодо  того, що робити громадянам, щоб політики відповідали за свої слова? Наскільки ефективно сучасні інформаційні технології можуть вплинути на розвиток громадянського суспільства? Яке місце Галичини в сучасних політичних процесах? Як поширити цінності відповідальності, чесності та відкритості на сучасних та майбутніх політичних лідерів?

До участі в дискусії запрошуються громадські діячі, політики, політологи, журналісти та експерти

   alt   

Коментарі  

 
+1 #6 оЛЕГ 18.08.2011 08:42
Кіпіані - відомий журналіст. йому можна вірити. сайт оббєктивний, але чи не продасть він його під вибори???
Цитувати
 
 
+2 #5 Місько 16.08.2011 11:45
відомо давно, що Свобода - сателіт Ригіоналів. от ще одне підтвердження
Цитувати
 
 
+2 #4 варят 16.08.2011 11:25
спеціально почав звіряти обіцянки окремих політиків з їх виконанням
як не дивно, Надал дійсно значну частину впевнено виконує
Цитувати
 
 
+2 #3 Вася 16.08.2011 05:52
хм, Президент-регіонал і мер Тернополя-свободівець на "одному рівні"? символічно панове, що обоє люблять обіцяти...
Цитувати
 
 
+4 #2 syslik 15.08.2011 22:03
13 серпня 2011р. відбувся збір "турнікменів" міста Тернополя, на якому були присутні гості із Львова, Теребовлі та Бучача. Під час цієї події мені довелося поспілкуватися із багатьма спортсменами. Майже у всіх районних центрах Тернопільщини наявні спортивні площадки з гімнастичними турніками. Про Львів я взагалі краще промовчу, тому що там цих гімначтичних турніків дуже багато. Просимо владу Тернополя зробити спортивну площадку в місті, і поставити на ній хотяби один гімнастичний турнік. Тернопільські спортсмени будуть дуже вд
Цитувати
 
 
+4 #1 Нічого собі 15.08.2011 21:41
Владометр - чудовий сайт. Стараюся там регулярно дописувати по мірі виконання чи невиконання обіцянок нашого мера.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.