Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останні дні на своїй посаді заступника міського голови відпрацьовує свободівець Леонід Бицюра. Тепер він буде «служити» не Надалу (неофіційно, звісно, буде) а Олегові Сиротюку як голові ТОДА  і тягнибоківцям.

Незважаючи на те, що він, Бицюра,  перебував у кадровому резерві Президента Януковича, агітуючи за колишнього главу держави ще у 2004 році, свободівець Олег Сиротюк (сьогодні очолює Тернопільську ОДА) таки взяв його собі в заступники.
Відразу постало питання, хто отримає посаду замість Леоніда Бицюри?
Свій попередній прогноз ми вже робили в статті
У свободівців на Тернопільщині зміни: Бицюра від Надала піде до Сиротюка?

І прогноз ТТ вкотре справджується. На жаль…

За інформацією від наближених до Надала людей, вже на квітневу сесію міської ради буде винесено питання про призначення Миколи Сивирина заступником міського голови та обрання його членом виконавчого комітету.
Нагадаємо, що пана Миколу переманили з обласного управління у справах релігій ще влітку 2013 року.

Тоді в освітянському середовищі ходили чутки про можливе його призначення начальником управління освіти замість одіозної Ольги Похиляк.
Оскільки цього не сталося, то Микола Сивирин дещо охолов у своїй роботі і, відверто кажучи, не особливо горів бажанням щось робити.
Не бажаючи займатися чимось корисним, займаючи посаду в органах місцевого самоврядування, він поліз на барикади. Нещодавно Микола Сивирин прославивися тим, що під час підпалів міського і штурму обласного відділів міліції в Тернополі
(коли були знищені системні блоки і паперові докази кримінальних справ, які стосуються Надала і чиновників Тернопілької міськради) і, одягнувши шолом на голову, шукав і вимагав вже екс-головного міліціянта Тернопільщини Сака, тобто, фактично, очолював натовп людей.

Саме тоді, ЗНОВУ нагадаємо, в прокуратурі та міліції згоріли стоси документів і були знищені системні блоки з матеріалами про «діяння» Надала і його міськради, за дивним «збігом обставин», звісно..
Зараз цей "подвиг", який обійдеться бюджетам у декілька десятків мільйонів гривень, буде винагороджений посадою.

І от за це ВИ, тернополяни, стояли на Майдані? За це гинули наші друзі?

P.S. Микола Сивирин - син відомого міліціонера,  який працював у державтоінспекції, полковника міліції Анатолія Сивирина. Який до останніх своїх днів також писав книги на міліцейську і не тільки тематику....

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #5 Борис М. 14.04.2014 16:03
Микола класний хлопака. Він не підведе, на якій би посаді не працював. Надал! ти не помилився!
Цитувати
 
 
+2 #4 Марія Бойко 13.04.2014 13:15
Миколу знаю дуже давно. Він син дуже порядного міліціонера. Якщо всі будуть такі патріотично підковані і грамотні, як Микола Сивирин, то жоден ОКУПАНТ на терени УКРАЇНИ не ПРОНИКНЕ.
Цитувати
 
 
+2 #3 Віктор С. 13.04.2014 09:55
Миколу знаю ще зі студентської парти. Він нормальний і адекватний мужик. Професіонал в політиці і державному баченні ситуації. Надал добре зробить, якщо його призначить.
Цитувати
 
 
0 #2 ред. ТТ 12.04.2014 09:35
вибачаємося, вилетів останній абзац - Микола Сивирин - син відомого міліціонера, який працював у державтоінспекц ії, полковника міліції Анатолія Сивирина. Який до останніх своїх днів також писав книги на міліцейську і не тільки тематику....
Цитувати
 
 
+2 #1 Дмитро 12.04.2014 08:29
А він син якого міліціонера? Бо заголовок щось не відповідає статті.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.