Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

12 квітня у парку Національного відродження міський голова Тернополя Сергій Надал, його заступники, депутати міськради та працівники мерії висадили 100 дерев породи катальпа у вигляді цифри 100. Акцію приурочили пам’яті Героїв Небесної сотні. Відтепер дана територія носить символічну назву «Гай Небесної сотні». 

«Висаджувати у Тернополі катальпи ми почали ще минулого року, нам їх порекомендували екологи. Катальпи – заморські дерева, котрі добре приживаються в Західній Україні, вони схожі на каштани і мають до 15-18 метрів висоти. Ця алея, яку ми сьогодні створили буде нагадувати тернополян про Героїв Майдану. Також ми зможемо тут проводити заходи з вшанування пам’яті Небесної сотні», - зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Листя катальпи виділяє специфічний сік, який розбризкується по периметру крони. Через те трава й інші рослини під катальпою не ростуть, створюючи символічне коло довкола дерева. Це коло дуже схоже на зображення німбів. Завдяки цьому катальпи називають у народі «небесними деревами».

Примітка ТТ. Нагадаємо, саме за каденції свободівця Надала в Тернополі виникає найбільше скандалів з приводу забудови паркових і відпочинкових територій у місті. Але то нічого, на думку свободівців. Адже кілька разів на рік мер показово вдіває гумаки і робу та зі своїми посіпаками-чиновниками, при цьому відео, - та фото знимкуючись для підблабузних змі, садить дерева в парках, які вони ж і винищують....

Та вже не довго залишилося це терпіти тернополянам...

Коментарі  

 
-2 #1 Віктор С. 13.04.2014 09:41
проглянув в Гуглі новини про те, скільки посадив дерев Надал і не знайшов, скільки їх садили попередники. Для мене це показник!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.