Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Щоб не говорив мер Тернополя Сергій Надал, але в міській раді 6 скликання "попахує" однопартійністю

Влада в Тернополі сформована і ми скоро почуємо звіт, що зроблено нею за 100 днів. Як би цього не завуальовував міський голова Сергій Надал, але в міській раді 6 скликання попахує однопартійністю. І не лише серед депутатів (що є по факту), але і серед виконавчих структур. Хоча, насправді, судячи з кадрових призначень стратегічного та «грошовитого» характерів, партій є дві: ВО «Свобода» та «колишня податкова». На нашому сайті ми починаємо серію публікацій про тих, хто оточує міського голову, кого він взяв собі в команду, хто, зрештою, нестиме відповідальність за свою роботу на благо громади протягом наступних 4 років. 

Почнемо з наймолодшого члена виконавчого комітету. 

26-річний Володимир Камінський курує економічний блок, та відповідає за роботу транспортної галузі.

За плечима в молодого чиновника – юридична освіта в Тернопільському національному економічному університеті та керування автомийкою на своєму подвір’ї в Березовиці. Саме з цієї “посади” у 2009 році, ставши депутатом від ВО «Свобода» на позачергових виборах до обласного парламенту, він пішов працювати директором комунального підприємства обласної ради «Архбудсервіс».

До речі, автомийку було прийнято в експлуатацію тільки за особистим втручанням голови обласної ради пана Кайди, тому думка про те, що пан Камінський є «смотрящим» Олексія Петровича в міській раді цілком має право на існування. А їхні стосунки пов’язують з львівським бізнесом, до якого обидвоє мали відношення. 

Підприємство «Архбудсервіс» повинно було виконувати ряд робіт, пов’язаних з капітальними видатками. До таких, в першу чергу, належало освоєння коштів на ремонт доріг області. Тернополяни пам’ятають, як неохоче минулого року обласна рада виділяла кошти на ремонт вулиці Симоненка в обласному центрі і моста на вул. Микулинецькій (підйом перед цвинтарем) та зробила це лише на початку літа. Кошти в розмірі мало не 5 мільйонів пішли саме на підприємство, яке в той час очолював В.Камінський, але до виконання робіт так ніхто і не приступив. Згодом, вже в грудні, коли доріг і так ніхто робити не буде, обласна рада приймає «соломонове» рішення та направляє значну частину цих грошей на прибирання Тернополя від снігу, який як завжди "випав тоді, коли його ніхто не чекав". Таким чином, голова обласної ради О.Кайда одним "пострілом убив двох зайців" – відвернув увагу до неосвоєння за призначенням коштів з транспортного податку тернополян та зробив послугу своєму побратиму – новообраному міському голові С.Надалу, який мало не щодня бідкався, що отримав в спадок порожню казну. А вулиця Симоненка не дочекалася свого розширення, туди поки що не поїде тролейбус і водії завжди там зменшуватимуть швидкість, ніби в пам'ять про свої кошти з транспортного податку, які, в прямому значенні цього слова, пішли зі снігом.

До обов’язків В.Камінського на посаді заступника міського голови належить проведення всіх тендерів міської ради. Тут варто зазначити, що у не проведенні тендерів на ремонт вже згадуваної вулиці Симоненка його звинувачував колишній мер Р.Заставний. Голова обласної ради О.Кайда постійно заступався за свого підлеглого та кивав на міську владу, яка, на його думку, невчасно подала весь необхідний в таких випадках пакет документів. Проте, відремонтованої вулиці як не було, так і немає. І якщо дійсно з тендерами на попередньому місці роботи були проблеми, то чи не буде їх в подальшому – залежить від висновків, які зроблені.

Протягом останнього місяця заступник міського голови знову потрапив в центр уваги. Як це не парадоксально, але про нього згадали саме у час його відсутності. Нагадаємо, що під час страйку перевізників міський голова С.Надал пішов у відпустку, а В.Камінський – на лікарняний. Причина такого раптового погіршення здоров’я ховалася за "сімома замками", і кожен будував власну версію. Найбільш поширеною була чутка, що перебуваючи в автомобілі в нетверезому стані, пан Володимир зробив аварію, внаслідок якої постраждав він та автомобіль (наші джерела у міській раді все ж стверджують, що молодий чиновник у стані сильного спяніння розбився на "Ниві", яка не підлягає відновленню). Чи він особисто перебував за кермом, чи був лише пасажиром і чиїм, чи було алкогольне сп’яніння, чи це збіг обставин – досі залишається загадкою. А невеликий шрам на обличчі завжди можна пояснити побутовою травмою. До речі, коли журналісти запитали мера, чи правда, що його заступник має якийсь стосунок до аварії чи навіть бійки (є і така версія), то Сергій Надал відповів, що йому про це невідомо. Він пояснив, що заступник просто нездужає. А вже за день-другий В. Камінський “намалювався” перед громадою і тими ж журналістами із вже згаданим шрамом на обличчі. І що то за така недуга, що залишає сліди, загадка?

Зрештою, ані ставши депутатом обласної ради, ані обійнявши крісло заступника міського голови, Володимир Камінський не змінив того оточення, з яким знався до цього часу. Цих його друзів важко назвати націоналістами, тому нові історії, пов’язані з наймолодшим членом виконавчого комітету – ще попереду...

Олекса Ярич

Коментарі  

 
+1 #5 Андрій 29.05.2011 13:55
Камінський юрист за освітою, "мойщик" за професією,а тепер став керівником "Архбудсервіс". Як завжди в нас-"лікар вчить,а вчитель лікує"-КОМАНДА ПРОФЕСІОНАЛІВ!) ))
Цитувати
 
 
+1 #4 Саша 26.04.2011 21:36
Камінський - толковий мужик!Дорогу молодим!!!
Цитувати
 
 
+2 #3 Таня 26.04.2011 21:34
Камінський - хороша людина,не заздріть Антошка, і не предебачуйте на майбутнє, краще зробіть щось самі.А Камінському великий РЕСПЕКТ!!!
Цитувати
 
 
+2 #2 макс 02.04.2011 09:25
Камінський- нормальний молодий чоловік.те що йому заздрять то це однозначно. він молодець. в свої 26 він досяг дуже багато. якби не мав голови на плечах не був би тим ким він є. так що досить говорити.
Цитувати
 
 
+5 #1 Антошка 23.02.2011 18:10
давайте продовження, цікаво дізнатися насправді хто чим дихає в новій владі. А за Камінського - все правда, я з ним виріс на одній вулиці, а тому знаю що він за людина, і він ще натворить в місті...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.