Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На адресу Тернопільської міської ради надійшла вітальна листівка від в.о. Президента України Олександра Турчинова з нагоди 70-річчя визволення Тернополя від фашистських окупантів (принаймні, так пише прес-служба мерії).

Надаємо текст вітання повністю:

Ветеранам Великої Вітчизняної війни, жителям міста Тернополя

Щиро вітаю вас з 70-річчям визволення Тернополя від фашистських окупантів.

З далеких часів Галицько-Волинського князівства ваше місто завжди було осередком боротьби за волю й незалежність, національне самовизначення українського народу.

Сім десятиліть тому війська 1-го Українського фронту після запеклих вуличних боїв повністю звільнили великий залізничний вузол та важливий форпост оборони на Львівському напрямі – місто Тернопіль, яке лишалося окупованим майже три роки.

На благословенній тернопільській землі невмирущою є пам’ять про її кращих синів і дочок, заплативших за Перемогу найвищу ціну – власне життя. Їхні мужність, незламність та героїзм у боротьбі із загарбниками не підвладні часу.

Дорогі ветерани! Ви вчите нас любити і берегти мир, але, водночас, не боятися боронити свободу й гідність. Тому в цей нелегкий для України час, коли наша держава зіткнулася із важкими випробуваннями, ваш приклад є безцінним.

Від усього серця бажаю усім тернополянам міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму, безхмарного неба і злагоди!

в.о. Президента України   Олександр ТУРЧИНОВ

Примітка ТТ. Нагадаємо, саме ветеранів та учасників Великої Вітчизняної Війни бють час від часу браві молодики зі ВО "Свобода" заради власного піару. Востаннє це було 9 травня минулого року в Тернополі. І били стареньких людей тягнибоківці і кидали в них димові шашки не рядові "штики", а так би мовити "еліта партії" - депутати, серед яких і народні (Сиротюк, Кайда, Головко і іже з ними)...

Коментарі  

 
+2 #1 пані 15.04.2014 22:28
Це хіба депутати..соромно за них.Таке враження складаеться, що ці люди дапекі від історії..читати треба більше, панове депутати!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.