Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І це не жарт чи фейк.

Це те, що мало місце в Тернополі.

Лікар обласної дитячої лікарні в момент виконання обов'язків зав.відділенням попався з хабарем. Взяв небагато - 300 грн. Взяв за те, що на прохання тітки дитини-інваліда оформив виписку з лікарні на пару днів швидше. Від тієї тітки і отримав "винагороду".
В момент отримання грошей його і взяли. Потім було слідство, щире каяття, розуміння, що закон таки порушував, і суд.
І от суд (суддя Гуменний) не побачив в діях лікаря складу злочину і вирішив, що хабарника треба звільнити .
Здавалося б сума невелика, є щире каяття, але з іншого боку - невже тітка для дитини-інваліда не змогла би купити солодощів чи фруктів на ці гроші? Крім того, суд дає чіткий сигнал лікарям: беріть "подяки" і вам за це нічого не буде!
Тепер виглядає так, ніби лікар взяв ці гроші "законно", і іншим далі можна вимагати "подячних" з простих тернополян.

Коментарі  

 
0 #7 олександра 08.05.2014 16:32
Всі такі розумні та чесні. А хто звас там був та бачив все на власні очі. Всі одразу вирішили лікарі та судді хабарники. Чому ніхто не каже, що не лікар вимагав, а та дурепа за ним весь час ходила з фразою"що з мене". Нормальні адекватні люди, які знають що таке на сьогоднішній день професія лікаря, таких дурниць не писали. А суддя Гуменний нормальний адекватний чоловік, сумніваюсь, що в такий час хтось бере хабарі,
Цитувати
 
 
+3 #6 правосуддя 24.04.2014 12:01
чого ви не пишете, що Гуменний напевно не за "дякую" так розглянув справу :lol:
Цитувати
 
 
+2 #5 мама 24.04.2014 10:30
“Брав, беру і буду брати” - девіз тепер не тільки одного ортопеда з дитячої лікарні, девіз всіх лікарів зі всіх лікарень, бо їм “СУД ДОЗВОЛИВ8, і мовчіть, бідні хворі, для вас Закон не писаний... :-|
Цитувати
 
 
+3 #4 Галина777 24.04.2014 09:44
Я зрозуміла б лікаря , якщо він рятував життя дитині , чи робив якусь операцію , але за якийсь папірець дерти з інваліда такі гроші - таких лікарів треба карати тюрмою !
Цитувати
 
 
+2 #3 суд 23.04.2014 22:22
то той самий суддя шо сина Похиляк вів
Цитувати
 
 
-3 #2 -_- 23.04.2014 21:58
" іншим далі можна вимагати "подячних" з простих тернополян." Так написано ніби більшість лікарів вимагають взятки. Такі є звичайно, але їх порівняно з нормальними лікарями дуже мало.
Чо ти тупий\тупа журналюга рішив\рішила, шо лікар не має брати подяку?
Сімейний лікар, наприклад, має зарплату 2тис - після 8років навчання. Виживи на такі гроші, а тоді будеш писати за подяки, мудак\мудачка тупорилий\тупор ила.
Цитувати
 
 
+1 #1 суд 23.04.2014 21:38
Суддя, який справу сина Похиляка вів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.