Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Громада краю закликає «Свободу» не створювати негативних інформаційних приводів

Громадські організації Тернопільщини звернулися до голови обласної організації ВО «Свобода» Володимира Стаюри із побажанням відмовитися від проведення масових заходів, приурочених вшануванню річниці створення дивізії СС «Галичина» та Дню Перемоги, аби запобігти провокаціям.

«Зважаючи на те, що ВО «Свобода» було активним учасником акцій на Майдані і завжди сповідувала ідеї цілісності і суверенності України, сподіваємось, ви розумієте намагання проросійських сил знайти привід для поглиблення розколу країни.

Тому, щоб уникнути провокацій і не створювати підґрунтя для негативних інформаційних приводів, закликаємо обласну організацію ВО Свобода відмовитися від проведення масових акцій, приурочених вшануванню річниці створення дивізії СС «Галичина» та Дню Перемоги», - йдеться у зверненні.

Документ підписали представники Громадських організацій «Самооборона Тернопільщини», «Майдан Тернопіль», «Автомайдан Тернопіль», «Тернопільські підсумки», «Рада бізнесу Тернопілля» та інші.

Прес-служба Координаційної ради Громадських організацій Тернопільщини.

Примітка ТТ. Дуже вчасне застереження. Адже відомо, і наш сайт про це неодноразово писав, що свободівці "полюбляють" влізти у провокативні події. Востаннє це було майже рік тому на 9 травня. Саме тоді в сутичках з міліцією і свободіці постраждали, і прості громадяни. Адже саме тоді нардеп від цієї партії Михайло  Головко кидав у натовп пенсіонерів димову шашку...

Коментарі  

 
0 #1 Oleh 24.04.2014 15:39
http://www.otechestvo.org.ua/main/20074/3024.htm
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.