Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ця, чергова і ще одна частина вже не НАШОГО з Вами міста, тернополяни, сьогодні на сесії Тернопільської міськради відійде у власність бізнес-партнера міського голови Тернополя Надала - Гладкому...

Терпіть і далі ....

Проект № 202   Вносить В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Березова,4 гр.Гладкому Я.М.

Розглянувши звернення гр.Гладкого Ярослава Михайловича, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр.Гладкому Ярославу Михайловичу  (ід. номер 33.....) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0103га терміном на п’ять років для проїзду та складування будівельних матеріалів за адресою вул.Березова,4.

2. Зобов’язати гр.Гладкого Ярослава Михайловича оформити в двомісячний термін договір сервітут та документацію із землеустрою.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Міський голова С.В.Надал

Примітка ТТ. Напевне, нікому не треба нагадувати, ким доводиться пан Гладкий, депутат-свободівець, голова земельної комісії, співвласник «Братіслави», «Назарії» і ще де кількох десятків бізнес-обєктів меру Тернополя???

Коментарі  

 
0 #3 Оля 25.04.2014 11:44
Шановна редакціє, а ви про то в прокуратуру писали? І взагалі чи ви зверталися в прокуратуру то всіх ваших матеріалах? Чи це просто голослівна писанина?
Цитувати
 
 
-1 #2 Дмитро 25.04.2014 08:27
А, що, якщо маєш бізнес, то вже не можна його розширяти? Що в цьому рішенні незаконно?
Цитувати
 
 
-2 #1 яркоп 25.04.2014 07:44
Тобто якщо депутат, то взагалі не можна щоб хоч якісь рішення виносились повязані з ним? Не потрібно прирівнювати депутатів до чиновників. Депутати зарплати не отримують! Депотатом може бути і вчитель, і лікар, і підприємець, і артист!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.