Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після того, як 25 квітня в приміщенні міської ради розбили шибку та виламали двері, представники громади змогли годину виступати з питаннями та вимогами перед депутатами в сесійній залі.

Вислухавши всіх, депутати проголосували за створення спеціальної комісії, яка до наступного засідання сесії вивчатиме усі підняті питання. До складу комісії увійдуть і представники громадських організацій.

Після цього мер спустився до громади, озвучив дане рішення міської ради та повернувся до зали засідань проводити сесію.

Деяким людям під стінами міської ради не сподобалося, що Сергій Надал не залишився вислухати їх. Вони, особливо жінки, кричали, що це неповага та виголошували свої гасла і питання. Зокрема, щодо грошей, які здавали на Майдан та статків членкині Штабу національного спротиву Марії Чашки, пише Погляд.

Примітка ТТ. Згодом депутати як нічого не було чемно і звично продовжували голосувати майже за всі питання порядку денного.

Тобто всі отримали своє – хтось порцію піару, хтось видовще і бійку під мерією, хось надію на те, влада міста одумається, а Надал з депутатами отримали своє…

Коментарі  

 
0 #5 Андрій К. 29.04.2014 12:39
я би за кожну провокацію заставляв прибирати місто. по вулицях. Ото би Тернопіль заблищав...
Цитувати
 
 
-1 #4 Рома 28.04.2014 13:41
Провокатори своє точно отримали, бо новини про штурм міської ради пішли в російський ньюзрум
Цитувати
 
 
+2 #3 Каріна 27.04.2014 00:58
:sad: Чого так боїться Надал і його прихвостні? Озброєна приватна фірма "Максима", муниципальна поліція та хлопці подібні на тітушок охороняють їх!
Цитувати
 
 
+3 #2 Соломійка 26.04.2014 06:55
Надал = це Путін але ще сстрашніший бо бреше і ходить в вишитій сорочці
Цитувати
 
 
-4 #1 Павло В. 25.04.2014 18:23
в час, коли Путін чекає нагоди вдертися в Україну, всяка наволоч займається провокаціями проти влади.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.