Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дуже часто громадських активістів звинувачують в тому, що деякі наші дії не на часі. Бач, міську раду не можна пікетувати, тернополян захищати не можна, владу критикувати не можна.

27 квітня 2014 року о 19.00 відбудеться зустріч з політиком. Пройде це все під музичний супровід з живим звуком. Я ходив по Майдану і говорив з людьми про їх ставлення до концерту. Пан Мирон, який сидів на лавці запитав, що хіба танці зараз на часі? Коли люди загинули і продовжують гинути?

Але машини вже встановлюють обладнання та сцену і це все буде відбуватись за декілька метрів біля знакового місця "Небесній сотні". Сьогодні буде багато студентів, тернополян. Хтось навіть буде танцювати і співати.

А хіба вже знайшли винних у розстрілах?

Перепрошую, але мене на цьому заході не буде.

Щиро, Андрій Любецький.

Примітка ТТ. У неділю на Театральному майдані в Тернополі буде виступати кандидат в Президенти, "чоколядовий король" Петро Порошенко. Нагадаємо, ми вже писали в статті Порошенко – староста чи гробар тернопільського майдану? як в часі минулого приїзду цього політика, який зараз закликає "жити по - новому", роздавали цукерки. Цього разу порошенко привіз артистів. Хоча  не виключено, що й цукерки халявні будуть...

Коментарі  

 
-2 #3 пропо 28.04.2014 21:40
ахахаха....завжди дотепні матеріали у Любецького. Мабуть у нього кращий економічний чи політичний досвід, ніж у Порошенка. Йому відніше, як керувати державою. Він більше добився...так-так... :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати
 
 
0 #2 Назар 28.04.2014 15:26
Патріоти мають діяти! А не сидіти в дома. Головне зараз це, щоб вибори 2014 відбулися. Саме і з такою митою Порошенко і відвідав Теронопіль. Чи то Любецькиц завідує, чи що)
Цитувати
 
 
-1 #1 Анна 27.04.2014 17:54
патріоти точно не підуть , тільки зомбовані олігархічними обіцянками…. які можуть бути концерти, коли на Сході людей катують, тримають у полоні. Ганьба усім, хто піде!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.