Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Напередодні приїзду Юлії Тимошенко до Тернополя пригадав висловлювання шестирічної давнини щодо неї Ярослава Демидася і переконався, що нічого в Україні не поміняється, допоки народ не стане прагматиком і почне відверто дивитися правді в очі. Ось окремі з висловлювань письменника.

"Перебуваючи в стадії перманентного психозу і політичного клімаксу, Юля інтенсивно працює на стратегічного ворога України, тобто, усунення її з політичної арени – необхідність і загальнонародна справа. Сей карфаген мусить бути зруйнований! Дніпропетровська комсомолка, активістка, спортсменка і … авантюристка. Аферистка Юлічка, керуючи ВО «Батьківщина», з безпринципністю політизованої повії гендлює українськими державними інтересами! А від цього вже ніде сховаємось, за цим – майбутнє наших дітей і внуків.
Щодо визначення сутності «Батьківщини», у тому числі, тернопільської, як організації, її ідеології, - автор дотримувався і дотримується сталої думки. То зборище на зразок секти чи закритого акціонерного товариства, котре з народного довір’я зробило собі ґешефт. Закони держави, суспільні і релігійні норми бютівця ігнорують. Доводи здорового глузду і традиційна українська мораль для них – обтяжливий мотлох. Влада будь-яким чином і засобами – ось їх омріяна мета. Готові державу віддати ворогам, лиш би корито збереглось. Кадрову політику здійснюють суто більшовицькими методами: хай буде ґвалтівник, злодій, хабарник і наклепник, трутень, телепень чи хам, - лиш би був «свій, бютівський». Біло-сердешні нахабно і безграмотно втручаються у діяльність освітніх, мистецьких, релігійних установ, знищують набутки демократії, ганьблять і зневажають кодекс честі українського держслужбовця. Своєю негідною поведінкою поглиблюють ворожнечу в однорідному середовищі, власне, перемістили вогнище напруги всередину області.
Тернопільська, як і вся «Батьківщина» має всі ознаки бандитського угруповання, що прикривається дірявим політичним рядном. Можливо, в недалекому майбутньому (від ненависті за втрачені посади і набутки) стане плацдармом для шпигунських і терористичних груп, котрі знищуватимуть українських патріотів".
Це було опубліковано в одному з тернопільських друкованих видань у 2008 році. Вельмишановні читачі, чи не варто подавати кандидатуру Я.Демидася на нагороду в номінації «Провидець десятиліття»?

Назар Моспан

Коментарі  

 
+1 #1 Spravedluvuj 05.05.2014 16:19
на нагороду демидась - найкрутіший дебіл тернопільщини це точно навіть якби нобель щось передбачив то цей дурень мав би дибілівську премію ...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.