Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі на вулиці Гнатюка під охороною людей у військовій формі почали різати дерева

Про це розповів “Погляду” мешканець цієї вулиці.

За його словами, сьогодні на територію зруйнованого дитячого майданчику по вулиці Гнатюка прийшли люди з пилами та під охороною людей у військовій форміц з ГО “Ультиматум” та  почали зрізати дерева.

Мешканці прилеглих будинків викликали міліцію, яка зараз виясняє всі деталі та складає акт.

Нагадаємо, що чиновники тернопільської міської ради Стемковський та Лесів обманювали тернополян, щоб нишком забрати дитячий майданчик на Гнатюка. Тернополяни намагаються відстояти свої права в суді. Але запланований суд, який мав відбутись 17 квітня, перенесли. Натомість сьогодні, 1 травня, ймовірно вважаючи, що більшість тернополян вирушать за місто, почали знову активну фазу по захопленню дитячого майданчика.

Примтіка ТТ. Нагадаємо, особисто мер Тернополя Надал неодноразово обіцяв людям, що з проблемних питань у містів будуть призупинені всі будівельні роботи на потенційних забудовах, що будуть створені комісії і т.п. І люди повірили. А дарма...

Коментарі  

 
-1 #3 Рома 02.05.2014 08:34
Який дитячий майданчик???? кои там останній раз бавилася дитина? Ті діти вже певне на пенсії.
Ділянку давно приватизували, бо була безхозна.
Чого жителі аж тепер одумалися? Чого не доводили до пуття? Де ж була та самоорганізація . Був би дитмайданчик діючий, ніхто б не приватизував.
Цитувати
 
 
+3 #2 не сволотівець 01.05.2014 19:10
до дауна яркопа - правильно, приватна, а прватною вона стала для родича гладкого під час каденції лисого злодюжк, але такі як ти боти це не хочуть усвідомити :lol:
Цитувати
 
 
-4 #1 яркоп 01.05.2014 16:58
То приватна земельна ділянка! Причому тут Надал???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.