Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

5 травня 2014 року тернопільські перевізники відверто показали Надалу, що він практично нічого не вирішує в транспортній галузі міста.
Незважаючи на передвиборчу обіцянку свободівців і особисто пана мера возити всіх пільговиків безкоштовно, тернопільскі перевізники взагалі відмовились це робити. Причому відмовились в односторонньому порядку. Міська влада спромоглася лише повідомити, що з цього приводу 7 травня будуть проводитись "громадські слухання", хоча пенсіонерів заставляють платити за проїзд вже з 5 травня.
Ми почали шукати причину, чому Надал фактично "проковтнув" такий демарш перевізників...

Виявилось, що все банально просто - гроші.
За інформацією наближених до Надала людей, перевізники щомісячно неофіційно сплачували від 3 до 5 тисяч американських доларів з маршруту. Куди йшли ці гроші після того, як їх акумулював спеціально навчений для таких справ заступник міського голови - нікому не відомо.
Після того, як вартість паливно-мастильних матеріалів та автозапчастин зросла, перевізники під час таємної наради з Надалом поставили ультиматум: або пенсіонери платять, або зменшуємо мзду.
І в Надала прокинувся дух колишнього податківця - гроші повинні бути на першому місці.
Тому він легко проміняв електоральне ядро свого виборця на можливість і далі збагачуватися.

Його логіка зрозуміла: рейтинг ВО "Свобода" падає і тому пенсіонерів вже не треба "прикормлювати подачками", а зібрані в майбутньому гроші ніколи зайвими не будуть...
Така логіка додала впевненості самим перевізникам, які побачили, що Надала можна просто купувати - питання тільки в ціні...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #8 Рома 08.05.2014 11:53
Пільг не має бути! Має бути монетизація пільг. А то наші пенсіонери і на роботі працюють і пільги отримують!
Цитувати
 
 
-1 #7 Павло 06.05.2014 23:33
а про від 3 до 5 тисяч американських доларів з маршруту ви загнули. Маршрут стільки не заробляє.
Цитувати
 
 
-2 #6 яркоп 06.05.2014 22:41
А чого проїз пенсіонерам має бути безкоштовним???? Через тих пенсіонерів місця в маршрутках немає. Нехай бо вдома сидять або платять за проїзд!
Цитувати
 
 
+3 #5 Марія 06.05.2014 15:27
Пенсіонери мають право мати свої пільгові місця в кожному транспорті, це по-перше. По-друге, 2.50 грн. у Тернополі - це грабіж, адже одна тернопільська зупинка - це 1/5 столичної. Перед подорожчанням проїзду з двох гривень до 2.50 маршрутники обіцяли покращити рівень обслуговування в салонах автотранспорту. Згадайте, той фарс, коли мерія примушувала їздити в білих сорочках, видавати обов'язково квитки і т.ін. Я вже не кажу про те, що мають бути лише сидячі місця, тобто, маршрутка заповнила всі СИДЯЧІ місця і поїхала, а не наталувала містян як шпротів у консерві. По-третє, маршрутне таксі воно на те і є маршрутним ТАКСІ , адже зупиняється лише за вимогою і не на кожній зупинці, а за вимогою пасажира!!! І не стоіть на зупинці, як 30, 36 та 16 маршрутки по 5-7 хвилин. Тож про яке підняття ціни і зняття пільг може бути мова??? ЗАБУДЬТЕСЯ, шановні.
Цитувати
 
 
0 #4 Денис Павлюк 06.05.2014 14:16
Пільги надаються державою, ане Надалом. Надал і так нагинав перевізників, скільки міг.
Цитувати
 
 
+6 #3 Їванко з Франківська 06.05.2014 13:16
Шановні побратими майте трохи совість не дуріть своїх ближніх тернополян. В франківську ще з 2010 року ми їздимо за 2 гривні, а пенсіонери взагалі всі безплатно з 10 до 16 год. а ви вже давно чогось по 2.50. Деруть вашы перевызники бо такса у влади велика. Ваш Надал куплений регіональчик. гоніть його в шию Слава Свободі!
Цитувати
 
 
0 #2 Андрій Хоменко 06.05.2014 12:57
Правильно і зробили! За проїзд повинні платити всі!
Цитувати
 
 
+4 #1 Cтас 06.05.2014 12:32
Майже всі небайдужі тернополяни знають що перевізники (власники маршрутів)корум повані з місцевою владою (мерією)і в їхніх стосунках не все чисто. Тарифи за проїзд піднімають одні з перших тому і є з чого платити хабарі.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.