Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Участь у виборах Президента України вимагає від кандидатів не лише наявності авторитету серед народних мас, відповідної фінансової спроможності і зовнішнього вигляду, що не відлякує потенційних виборців. Чи не вирішальну роль при цьому відіграє "команда", яка не у всіх кандидатів тотожна їх бажанням і можливостям.
За розгалуженням партійна структура БЮТ залишається однією з найкращих в Тернопільській області. Серед її рядових членів є значна частина фанатично відданих Юлії Володимирівні людей, які готові на все заради перемоги своєї улюблениці. Маючи таку основу, можливо, навіть Володимир Ульянов (Ленін) уявно міг би зайняти чільне місце серед лідерів виборчих перегонів на неприйнятному для комуністів Тернопіллі. Однак, у випадку з нашою областю Юлія Володимирівна допустила, ймовірно, рокову помилку, продовжуючи залишати тут своїм головним представником Василя Деревляного, людину з нещодавно купленою вищою освітою, чоловіка без установленого власного світогляду, думок і переконань.
Підтвердженням цьому слугує звернення простих, рядових членів Тернопільської обласної організації ВО "Батьківщина" до Юлії Володимирівни, що було скероване не тільки адресату, але й в окремі місцеві засоби масової інформації, доведені до громадськості іншими законними способами.

ЗВЕРНЕННЯ ДО КАНДИДАТА У ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ Ю. ТИМОШЕНКО.

Наближається знакова подія у житті українського народу – вибори Президента України. Ми, усі як один, у пориві віри у Вас, надії на краще майбутнє держави та народу, не звертаючи уваги на власні проблеми і потреби, докладаємо максимум зусиль у справу Вашої перемоги та остаточного торжества правди і справедливості над брехнею і злочинністю.
Результатом нашої роботи стало зростання Вашого рейтингу в області за рік з 8 відсотків на початку року до 12 процентів на даний час. Проте, усі наші зусилля зводяться, практично, нанівець нашим очільником Василем Деревляним. З початку виборчих перегонів цей чоловік не дав жодної прес-конференції для усіх засобів масової інформації, а його анонсований виступ на початку квітня кинув чималу тінь сумніву на Вас, як на політика, що оточує себе малограмотними і недолугими однодумцями. Піар-менеджмент Василя Деревляного зводиться до надоїдливого тостування і віншування у Вашу і його особисто честь, що відбувається на різноманітних заходах практично щотижня.
Значного негативу Вашому іміджу на Тернопільщині додає невиважений підхід В.Деревляного у формуванні нижчої партійної ланки, її укомплектування новими силами. Кадрова політика нашого теперішнього голови швидше нагадує поведінку хабарника-викладача на вступних іспитах до навчального закладу. У партію після перемоги Майдану не прийнято жодного бізнесмена чи державного службовця. Інші, не бажаючи здійснювати відповідну проплату В.Деревляному за членство у партії і його своєрідне "кришування", відійшли від нас, затаївши в собі глибоку образу і ненависть. Те ж саме відбувається і Рухом Опору. Виключення мають працівники правоохоронних органів та військовослужбовці ЗС України, котрі вже вийшли на пенсію чи продовжують служити, порушуючи присягу задля обіцяних В.Деревляним перспектив кар’єрного зростання.
Хочемо наголосити, що фінансування виборчих перегонів нашого обласного об'єднання здійснюється за принципом: "Хочете бути в партії – заробляйте на вибори самі". Нам відомо, що чималі кошти на нашу роботу йдуть як з Центру так і за рахунок місцевих патріотів.

В.Деревляний спеціально створив таку ситуацію, коли за роботу перед і на самих виборах відповідають бізнесмени середньої ланки, які фінансово більш-менш спроможні. Якщо останні починають піднімати питання про необхідність виділення їм, згідно з попередніми домовленостями, фінансової допомоги на вибори, він натравлює на них міліцію. Справжні ж кошти вірних ідеалам і Партії з Центру йдуть на задоволення власних потреб Василя Деревляного – від збудованих двох будинків для родини і автомобіля вартістю 100 000 тисяч доларів.
Просимо Вас звернути увагу на наші проблеми і вирішити питання про заміну Василя Деревляного ще до першого туру виборів, оскільки, з такими як він другого туру не буде.

Патріоти України, члени ТОО ВО "Батьківщина" передали через колишнього активіста Партії Миколу Старосільського

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.