Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останні події в міській раді показали, що міський голова свободівець Сергій Надал, рятуючи себе, втратив всіх своїх можливих союзників. Тепер він зможе опертися лише на купку найбільш відданих людей, або на тих, хто, крім Надала, сам ні з ким не може більше дружити.

Свободівці

Зі своїми однопартійцями Надал посварився ще як стільки став мером. Депутатів швидко приструнчили чарівними словами «партійна дисципліна», а поповнення партійної каси солідними сумами вивело Надала на особисте спілкування з Тягнибоком.

Таким чином, вище партійне керівництво закривало очі на всі скандали, що відбувалися в Тернополі, але серед звичайних партійців, як і мешканців міста, рейтинг Надала безповоротно похитнувся. Адже зрозуміло, що нікому не хотілося за наказом зверху віддуватися за оборудки однієї людини, не отримуючи взамін нічого, крім матів та приниження.

Підливало масла в вогонь призначення податківців на ключові «грошовиті» посади, при тому, що свої апетити свободівці озвучували не раз. Після того, як О.Кайда став нардепом та набув більшої ваги в партії, Надал попав в немилість. Особливо це стало помітно після подій 9 травня 2013 року, коли в Старому парку Кайду, Сиротюка та Головка нещадно били міліціонери, а Надал в той час загоряв на екзотичних островах.

Тоді свободівці, не криючись, говорили, що Сергій Віталійович їх підставив.

Міліціонери

Про те, що Надал постійно загравав з силовиками, ми вже писали. І землі виділяв гектарами, і квартири, і гроші на програму «Правопорядок». І це тільки те, що відомо широкому загалу, а скільки ще «приватних» питань вирішував Сергій Віталійович після дзвінка від правоохоронців?

Але призначення на посаду начальника обласного УВС В.Облещука сплутало міському голові всі карти. Адже проти пана Облещука повстали свободівці – однопартійці Надала. І Сергій Віталійович, зціпивши зуби, мусить їм підігрувати. Хоча ще на початку 2012 року той же Облещук на основі рішень міської ради і за підписом С.Надала отримав 2-х кімнатну квартиру в будинку, який будував один з спонсорів шикарного життя Надала – Ігор Гуда. Тепер же Надал мусить підписувати подання Генеральному прокурору, щоб той провів перевірку роботи Облещука на основі подій 25 квітня 2014 року під міської радою.

Звичайно, міліціонери такого не забудуть.

Криміналітет

Про зв'язок Надала з криміналітетом почали говорити відразу, як тільки він став мером. Потім все це трансформувалося в рішення: майнові, земельні, перерозподіл підрядних коштів тощо. Вся громада розплачувалася за те, що Надал за кошти криміналітету, які становили левову частку його передвиборчого фонду, виграв вибори у 2010 році.

Але одного разу Сергій Віталійович вирішив, що сам може стати «авторитетом».

Для цього в нього були всі передумови: податкове минуле, яке навчило не зважати на людський біль, тотальний контроль міста на посаді міського голови, призначення Генеральним прокурором колишнього свободівця, безпосередній чи опосередкований контроль майже половини місцевих ЗМІ, які слухняно мали забезпечувати потрібний імідж. Події 25 квітня стали остаточною точкою неповернення в стосунках Надала та тих «братків», кому він був зобов’язаний. А «братки» такого не забувають. Більше того, навіть тих, хто за версією окремих ЗМІ, прийшов Надала захищати, він також узагальнив до всіх решта кримінальних елементів.

А ті розуміють одне: хто «кинув» раз, той «кине» і вдруге.

Поки що Надал лишився в компанії свого заступника, який через федерацію панкратіону вже двічі забезпечував Сергію Віталійовичу охорону. Але пан Камінський вважається ставлеником того ж Жені С., який буде і надалі крутитися в Тернополі, незалежно від того, чи стане Надал мером знову, чи ні.

І Камінський, швидше за все, зробить для себе правильний вибір: злити Надала, поки той не «злив» його.

І залишиться наш Сергій Віталійович сам-на-сам зі своїми проблемами. А виборча кампанія ще навіть не розпочалася.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #7 вова чалий 15.02.2015 19:28
брат надала сидить на наркоті. а друзяки і кум кришують цей бізнес. як і всі оборудки надала в міськраді. саме тому ще досі ніхто не сидить. а так всю цю шайку на чолі з серьогою тре садити. автор статті якраз один з небагатьох хто не пише хвалебні оди.
http://zl.if.ua/%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%94-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C-%D1%83-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D1%96-90-%D1%96/
а це про брата. люди - ЧИТАЙТЕ і не будьте сліпими:http://te.20minut.ua/Podii/vpiymali-igorya-nadala-u-stani-narkotichnogo-spyaninnya-za-kermom-10417001.html
Цитувати
 
 
-5 #6 Павло Лебідь 14.05.2014 10:08
Будемо чесними: Надал всіх поставив раком))))))
Цитувати
 
 
-7 #5 Оля 09.05.2014 20:45
Надал всіх поставив на свої місця, і доречі сам також знаходиться на своєму місці.
Цитувати
 
 
-7 #4 яркоп 08.05.2014 22:16
Якщо коротко, то можна підсумувати, що автор статті видає бажане за дійсне. У Надала явно все гаразд.
Цитувати
 
 
-4 #3 Назар 08.05.2014 19:47
Надал давно вже веде власну гру... Причому досить успішно))))
Цитувати
 
 
-15 #2 Рома 08.05.2014 11:51
Головне, що Надал не кинув громаду тернополя. Всю революцію був пліч-о-пліч з тернополянами.
А ментів і криміналітет ми разом поборимо!
Цитувати
 
 
-14 #1 Андрій Крих 08.05.2014 11:46
Я би сказав, що Надал вказав міліціонерам, що вони мають робити за кошти платників податків, а кримінальні елементи послав подальше
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.