Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Незважаючи на те, що свободівців чомусь ще вважають патріотами, вони ведуть себе так само, які і регіонали.

Використовуючи владні повноваження, вони діють так, як їм вигідно в кожній окремо взятій ситуації.
Наприклад, візьмемо голів Львівської та Тернопільської ОДА. Ірина Сех та Олег Сиротюк отримали посади голів областей і мали (за логікою і за законом) відмовитися від депутатства у Верховній раді. Але зробив це тільки О.Сиротюк. Ірина Сех досі вважається сумісницею.
За нашою інформацією, рішення Тягнибоком приймалося з таких міркувань: Олег Сиротюк обраний за списком ВО "Свобода" і після його відмови від депутатства, Нардепом стане наступний у списку.
Натомість Ірина Сех здобула депутатський мандат у мажоритарному окрузі на Львівщині і тому після складання нею повноважень Нардепа, в цьому окрузі необхідно буде провести довибори.
І тут починається найцікавіше.
1. Свободівці не впевнені, що зможуть вдруге виграти округ, адже рейтинг їхньої політичної сили стабільно котиться вниз.
2. Свободівці не вірять, що Тягнибок стане Президентом, і депутатство для Ірини Сех є запасним аеродромом на випадок, якщо новий президент її попросить з посади.
3. Будучи головами ОДА, ні Сех на Львівщині, ні Сиротюк на Тернопіллі не запам'яталися громадянам ініціативами, які би дозволили хоча б стабілізувати рейтинг ВО "Свобода" (для порівняння - дії Коломойського на Дніпропетровщині).
Виходить, що складання мандату Сиротюком після отримання посади голови ОДА зовсім не стало прикладом для Ірини Сех зробити так само. Тим більше, що цього вимагає закон.
Ось так свободівці "не словом, а ділом" проводять політику подвійних стандартів, за яку колись критикували регіоналів.
Про "телепортацію" бютівців можна прочитати на блозі
http://blogs.pravda.com.ua/authors/andrushko/536b26fc7a5c2/

«Террнопільський тиждень»

Коментарі  

 
-3 #5 Павло Лебідь 14.05.2014 10:06
Зараз в Парламенті кожен голос важливий. А свободівці не продаються на відміну від всяких бютівців, і позапартійних. вже не кажу про регів
Цитувати
 
 
-1 #4 Павло 11.05.2014 13:50
Бачу Батьківщина валить коаліцію...
Цитувати
 
 
-5 #3 яркоп 09.05.2014 07:29
Зараз час війни, а інтернет-тролі далі працюють на боці Путіна.
Цитувати
 
 
+11 #2 Ольга2 08.05.2014 22:33
Свободівці це тупе бидло! дарма голосувала за них! надіюсь на дострокові вибори в зраду
Цитувати
 
 
+12 #1 Тернополянин 08.05.2014 22:10
Сволотівці своїю діяльністью в місті довели, що вони є не тільки найбільші корупціонери, але і провокатори та сепаратисти і їхні очільники в регіонах, вони тримають в напрузі громади,щоб займатись дерибаном їхнього майна, замість того,що вирішувати соціальні питання.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.