Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Тернопільський тиждень" неодноразово наводив факти, коли міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал, м'яко кажучи, брехав...
Одна з останніх найбільших, скажімо так, недомовок Сергія Віталійовича стосується його закордонного паспорта, де кількість віз та печаток з перетинів кордону мер не хоче показувати громаді, яка його обрала на посаду.
Захопившись побрехеньками та приховуванням певної інформації, пан Надал став на шлях маніпуляцій.

Суть цього явища полягає в тому, що в кожній конкретній ситуації людина приймає рішення, яке вигідне саме зараз, без огляду, як в такій же ситуації вона чинила раніше, чи планує чинити в майбутньому.
Тому цілком зрозуміло, що міський голова Сергій Надал вигадав власну версію того, що відбувалося під міською радою 25 квітня цього року.
Нагадаємо, що за найбільш імовірною версією, сесію міської ради пікетували невдоволені правлінням Надала тернополяни та представники криміналітету, з якими Сергій Віталійович побив горшки. Саме останні використали простих тернополян для тих провокацій, які мали місце.
Але така версія не підходила самому Надалу, адже він ніколи не визнає, що прості тернополяни праві в критиці дій мера, Також Надал ніколи не визнає, що співпрацював з криміналітетом, хоча структури наближені до Жені С. за останні 3 роки отримували від міського голови все, що хотіли по першій своїй вимозі.
І тому Надал придумав байку з сепаратистами. Чому саме байку?
Наводимо питання по темі, на які ніде немає публічних відповідей чи бодай якоїсь інформації...
1. Чому ніхто не бачив сепаратистів, окрім самого Надала?
2. Навіть якщо вони були, то чому їх не зловили ті, хто мав би їх зловити і не прозвітував про це на весь світ? Чи вони настільки непрофесійні, що навіть після "наводки" Надала теж нікого не зловили?
3. Чому сепаратистів не зловила муніципальна поліція (фінансується з бюджету громади), чи самооборона тернопільського Майдану (Надал під час революції об'їжджав їхні блок-пости, мило з ними спілкуючись), чи автомайдан (не повіримо, що Надалівські сепаратисти приїхали поїздом чи маршруткою)?
4. Чи був допитаний Надал, у зв'язку з своєю заявою про наявність в Тернополі сепаратистів?
5. Чи написав Надал заяву про злочин, як цього вимагає діюче українське законодавство?
6. Чи були факти присутності сепаратистів приблизно в той же час в сусідніх областях?
7. Чому немає реакції на сепаратистів у Тернополі з боку жодного (!) кандидата в Президенти, в тому числі, і побратима Надала Олега Тягнибока?
8. Чому мовчить про сепаратистів, про яких публічно повідомив мер обласного центру, офіційне керівництво держави?
9. Зрештою, чому мовчать самі сепаратисти, які мали би похвалитися про події під міською радою 25 квітня принаймні, на сторінках власних профілів у соціальних мережах.
Це лише ті питання, які виникають відразу, як тільки чуєш відповідну заяву чиновника. А скільки їх можна назбирати, якщо детально вдуматися в сказане Надалом?
Ми навіть спронозуємо, що і сам Сергій Віталійович не знає на всі ці питання відповідей. А якщо і почне відповідати, то ще більше нафантазує...
Напрошується простий висновок: Надал робить все, щоб відволікати тернополян від своєї діяльності, навіть вигадує те, чого немає насправді.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-1 #5 Павло Лебідь 14.05.2014 10:01
провокаторів не бачать тільки мєнти і продажні журналісти
Цитувати
 
 
+2 #4 Степан Бандерівець 11.05.2014 21:44
а той чувак з пістолетом, якого зловили, то хто? Санта Клаус??? чи таки провокатор?
Цитувати
 
 
-3 #3 яркоп 11.05.2014 19:53
Надал казав, що під міською радою провокатори, котрі підігрують сепаратистам і Путіну. Так воно і є.
Цитувати
 
 
-2 #2 Павло 11.05.2014 13:48
Те що там були бандюки - факт, і не одне фото доказує. А решта розбереться слідство!
Цитувати
 
 
+6 #1 Дмитро 11.05.2014 12:53
гайда усі під міську раду і винести тупадлюку з мерії
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.