Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В неділю, 11 травня, у східних областях України проходили реальні бойові дії. Попри те, що політики бояться слова "війна", по-іншому вбивства у Луганській, Донецькій та Одеській областях трактувати не виходить.
Ми вже згадували, що міський голова Тернополя Сергій Надал ні з того, ні з сього побачив сепаратистів і в Тернополі в статті
Надал придумав міф, у який майже всі чомусь повірили
Мабуть тому 7 травня Сергій Надал звернувся до тернополян, де, серед іншого запевнив, що "При в’їздах до міста будуть відновлені блок-пости" (http://rada.te.ua/novyny/23066.html).
Вже 8 травня їх побачили наші колеги (
На в’їздах до Тернополя вже працюють блокпости).
11 травня, в день проведення так званого "референдуму" в Донецькій та Луганській областях, як ніколи можна очікувати провокацій і на Західній Україні.

І от розрекламовані Сергієм Віталійовичем блок-пости.... порожні.
Наш фотокореспондент зафіксував, що 11 травня близько 19 вечора ні на в'їзді з Підволочиська (східний напрямок), ні на в'їзді з Кременця (північний напрямок) жодного охоронця на блок-посту не було. Ні міліціонера, ні громадських активістів. Така ж ситуація і на в'їзді в Тернопіль з боку Бережан (західний напрямок).
Хочеться спитати в міського голови Сергія Надала: чому він знову бреше та чому нехтує безпекою тернополян?

Невже ситуація в Україні стабілізувалась? Чи для належної організації роботи блок-постів треба обов'язково піаритися, здійснюючи їх об'їзд? Можливо, замість ранкового об'їзду дворів, красуватися перед фотоапаратом Сергій Віталійович поїде на один з блок-постів? Піаритися можна і там, але це буде вже з користю для тернополян.

«Тернопільський тиждень"

блок пости, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

блок пости, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

блок пости, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

 

 

 

Коментарі  

 
-1 #5 Григорій В. 16.05.2014 22:05
ситуація стабілізувалася . нема потреби людей напрягати.
Цитувати
 
 
+2 #4 Павло Лебідь 14.05.2014 09:53
Тернопіль не цікавий для провокацій. тут мєсні бандюки грають на руку путлеру
Цитувати
 
 
-1 #3 яркоп 12.05.2014 17:35
Патрлювання відбувалось вночі! Журналіст би поцікавився в "Автомайдані"!
Цитувати
 
 
0 #2 Павло 11.05.2014 23:43
Сьогодні коло 16 їхав зі сторони Хмельницького, хлопці з Самооборони і ДАІ стояли
Цитувати
 
 
0 #1 Степан Бандерівець 11.05.2014 21:46
Надал обіцяв за 9 травня. Тому провокацій і не було.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.