Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В сьогоднішній публікації ТТ розкаже, як екс-міський голова Тернополя Роман Заставний зі своїм наступником на посаді Сергієм Надалом привласнили майже повністю приміщення колишнього готелю-ресторану «Україна». Зараз в центрі міста в цьому приміщенні є пивний бар Заставного «Файне місто» і мав бути ще один розважальний заклад Надала. Але йому не вдалося це зробити, бо власники магазина «Світоч», який сусідствує з «Файним містом», добилися в суді справедливості. Про це ми писали неодноразово, як і неодноразово про це говорив Сергій Надал, при цьому вводячи в оману громад громаду. Але про фінал цієї історії в наших наступних публікаціях.  А тепер, власне, по порядку про те, як Заставний отримав приміщення ресторану.

Отже, коротко повідаємо про вищої міри цинізм та повне нехтування законом при захопленні «Ресторану Україна» за адресою бульвар Шевченка, 23 в м. Тернополі та магазину поруч з ним.

Втілюючи свої задуми щодо викрадення комунального майна на той час мер Тернополя Заставний ще у березні 2008 р. забирає в комунального підприємства «Чайка» ресторан  «Україна» і передає управлінню комунальної власності міста, а вже за кілька днів у цьому ж 2008р. на безоплатній основі передає іншому новоствореному підприємству -  проектно – конструкторському бюро «Еней». Тобто – на той час цілком прибутковий ресторан безоплатно передається якимось «проектантам»!?

Заставний «мутив» як тільки міг

Всі ці дії Заставний вчиняє, не виконуючи рішення суду і постанови державного виконавця від 06.03.2008 р. по примусовому виконанні зведеного виконавчого провадження №1 від 14.01.2008, згідно судових наказів. Всупереч наявності арешту, ресторан «Україна» був переданий в оренду такому собі «Енею» і зразу створено була філія ресторану «Україна».

Паралельно з цими подіями створюється ТзОВ «Ресторан Україна». І вже 10.06.2010р. знову ж таки Заставний своїм розпорядженням передає цілісний майновий комплекс ресторану до ТзОВ «Ресторан Україна» в оренду за мізерні кошти. Контроль за цим розпорядженням покладає на  Петра Гринчишина (бувшого зав. господарством банку Україна, який у 2008 році був заступником Заставного в міській раді – прим. ТТ).

За допомогу в цих оборудках Заставний віддає Гринчишину право надбудови до колишнього приміщення, де знаходиться одне з управлінь міськради (на бульварі Шевченка , 3 – прим.ТТ),

Що Гринчишин  успішно і робить над усім приміщенням на підставну особу і частину ремонтних робіт проводить за бюджетні кошти (в тому числі і фасад всього будинку)

Нагадаємо, що на сьогоднішній день той же Гринчишин П.С. прилаштований Надалом в адміністрацію тролейбусного управління… Заступником начальника…

Але давайте повернемось до розкрадання комунального майна у Тернополі. Зокрема, рішенням Господарського суду Тернопільської області по справі №12/108/1972 від 09.07.2008 р. визнано недійсним та скасовано рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради №427 від 12.03.2008р.стосовно передачі майна КПСП «Чайка» до управління комунальної власності. А постановою Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської  області по справі № 2а – 10261/11 від 24.05.2011р. визнано незаконним та скасовано рішення Тернопільської міської Ради № 5/16/152 від 18.03.2008р.щодо надання в безоплатне користування конструкторському бюро «Еней» майна ресторану «Україна».

Отже дані рішення визнанні незаконними з моменту їх прийняття, а відтак і ресторан «Україна» було заборонено передавати будь-кому.

Але незважаючи на всі рішення судів та заборони по виконавчій службі Заставний грубо порушуючи норми закону, забирає в подальшому на підставну особу в оренду за мізерну суму, терміном на 49 років ресторан «Україна»,  де облаштовує пивнушку.

З приходом до влади Надала, почались рухи щодо повернення ресторану «Україна», викраденого в громади міста.

Але всі ті потуги звелись до подачі позову в суд і чомусь в Апеляційній інстанції Надал дає команду юристам дати задній хід, змиритись з викраденням ресторану і крім цього виділяє значну прилеглу територію до ресторану з двору для облаштування літнього майданчика …

І за дивного збігу обставин через рік вже дружина Заставного, пані Оксана,  створює з паном Пилипчуком, який на папері є одним з керівників скандальновідомої охоронної фірми «Максима» (а насправді цей чоловік є наближеним до Надала) підприємство «Ресур - Лімітер» і починає бурхливу діяльність по розкраденню майна громади міста. Так, як ми вже писали 15.08.2013р., на так званому аукціоні в центрі міста викупляють магазин  по ціні близько 450$(це при курсу 1$= 8 грн.). Але і тут спрацьовує міщанство, тому що на магазин площею 580 м2, підробляють документи і купують теж саме приміщення але вже як 518,3 м2.(для читачів даємо пояснення: в 2012 р. міська рада виготовляє на даний магазин інвентарну справу на площу 531,2 м2 , свідомо не включаючи до загальної площі частину приміщення. В 2013 р. на той самий магазин в злочинній змові з керівництвом БТІ виготовляє ще одну інвентарну справу але вже вказує площу 518,3 м2 )

Дві інвентарні справи на одне приміщення (див. фото 1 і 2) – і куди дивляться так звані правоохоронці?

 А потім відбуваються дивні речі – горить міліція, прокуратура, суд – інстанції де зберігались кримінальні провадження і по загадково проданому магазину "Світоч" і по викраденому ресторану «Україна».

Але незважаючи на всі старання Заставного і Надала, редакції ТТ вдалось знайти 2 (дві) інвентарні справи на вказаний магазин з вказанням різної площі і всі документи, що стосуються викраденого в громади міста і приміщення ресторану «Україна».

І в цій ситуації стає дивним, хіба ж цього всього не бачить правоохоронна система?… Будем сподіватися на прокуратуру та міліцію щодо прийняття відповідних реагувань та чекати позовів від прокуратури в суд щодо повернення викраденого майна громаді міста.

«Тернопільський тиждень»

alt

Дві інвентарні справи з різною площею?

alt

alt

alt

 

alt

 

Коментарі  

 
-1 #12 Григорій В. 16.05.2014 22:03
половину справ Заставного виграні в судах. Що мав Надал робити?
Цитувати
 
 
+1 #11 Павло Лебідь 14.05.2014 09:52
Засатвний просився в Надала на колінах, щоб Надал не відібрав Україну.
Цитувати
 
 
+4 #10 Павло 12.05.2014 22:51
Заставний розумів, що його другий раз не оберуть, тому гарно підготувався. Всі козирні комунальні місця забрав. Чому не пишете крім Файного Міста про колишній Космос, де зараз Сбербанк, Золотий дукат під Перемогою???
Цитувати
 
 
-9 #9 яркоп 12.05.2014 21:53
Договір оренди на 49 років підписав Заставний, а винен в усьому Надал. Ну просто афігєть яка логіка! :)
Цитувати
 
 
-4 #8 Оля 12.05.2014 19:04
А при чому тут Надал? На документах всюди Заставний. Видно що чоловік готував свій відхід.
Цитувати
 
 
+3 #7 не сволотівець 12.05.2014 17:40
до таких кончених ху..сосів лисого злодюги як яркоп - Україна був одним з кращих ресторанів міста з смачною кухнею, це зараз перетворилося в ригалівку з високими цінами, але ти ж села приїхав а тому не мамятаєш про славні часи цього ресторану, бидло є бидло
Цитувати
 
 
-4 #6 яркоп 12.05.2014 17:34
Раніше там була ригйлівка. Тепер - пристойний паб, котрий платить немалі податки. Місто тільки в плюсі! Ще й у власності міста приміщення залишилось!
Цитувати
 
 
+8 #5 Галік 12.05.2014 15:03
Саме тому потрібно зробити інвентаризацію всього майна міста, відкрити всі реєстри власності. Якщо б це було зроблено ми б зразу бачили, що продають і що кому належить. А не дізнавались постфактум з журналістських видань...
Цитувати
 
 
-8 #4 Рома 12.05.2014 14:41
Заставний намутив, а Надал має розгібати????
Цитувати
 
 
+11 #3 обєктивно 12.05.2014 13:07
ромцьо ще той аферюга, але до "патріота"-податківця йому ой як далеко 8)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.