Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Головним політичним скандалом цьогорічної президентської кампанії можна вважати оприлюднення документів про співпрацю Партії регіонів та БЮТу. Нагадаємо, що цей тандем планував керувати державою "на двох" 20 років підряд. Але все таємне з цих переговорів стало явним і колишні соратники стали найзлішими ворогами.

Юля відсиділа своє, але співпраця між регіоналами та бютівцями продовжується. ЇЇ ознаки є вже і на Тернопіллі.

За нашою інформацією і Юля Тимошенко і Михайло Добкін (офіційний висуванець ПР) зацікавлені в зриві Президентських виборів. Юля - бо  програє, а Допа бо має показати всю неспроможність нової влади керувати країною.

В нашій області за імовірний зрив голосування відповідає багаторічний нардеп-бютівець Василь Деревляний. Нагадаємо, що саме він був ініціатором засідання в Тернополі парламентського комітету, який очолює інший одіозний регіонал та друг Добкіна Борис Колесніков.

Для реалізації задуманого люди у Окружних виборчих комісіях від кандидата Тимошенко та кандидата Добкіна координують свою роботу та голосують синхронно. За нашою інформацією, їм пообіцяли потроїти зароблені гроші, якщо вони зуміють в окрузі визнати вибори недійсними. Такий самий план доведений і до дільничих виборчих комісій.

Цілком логічно, що в день голосування 25 травня варто очікувати провокацій, щоб дати ґрунт членам ОВК порушувати питання про визнання виборів такими, що не відбулися.

Зазначимо, що в Інтернет-джерелах наявна також інформація про співпрацю Юлії Тимошенко з Владіміром Путіним. Яскравим прикладом цього є мовчання тодішнього Прем'єра Тимошенко щодо військового конфлікту, розв'язаного Росією в Грузії.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #2 Віталій Гнатюк 14.05.2014 17:42
вдячний анонімному коментатору за його переконання і за нагадування про такого політика як заставний і що він щось ще може рішати і комусь завдання навіть ставити :lol: Хоча особисто мені глибоко начхати, і я цього не скриваю, не тільки на заставного, а й на більшу частину інших політиків. Тільки до відома прихильників "білого братства" загалом і нардепа зокрема - ТТ не публікує матеріали, якщо не поділяє думку авторів статей, навіть за гроші. А в цій статті, нажаль, правда і невтішний прогноз. І буду щасливий, якщо він не стане реальністю 25 травня.
Цитувати
 
 
-4 #1 Правда 14.05.2014 16:13
Ганьба Заставному в черговий раз! Не менш ганебно виглядаєш і ти, Віталію Гнатюк, виконуюючи такі брудні завдання Заставного та публікуючи таку брудну брехню...
Цим ви вдвох демонструєте свою ницість та гнилість!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.