Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нотатки з чергової сесії міської ради.

Незважаючи на прохання журналістів не проводити сесії у вівторок, коли здаються в друк більшість місцевих газет, Сергій Надал вже вкотре призначає сесію саме на цей день. Чи це прикра випадковість, чи холодний розрахунок, знає тільки сам міський голова. До речі, масово газетярі покинули сесійну залу саме перед розглядом земельних питань. Може в цьому і полягає задум Сергія Віталійовича?

Мер навчився «брати себе в руки»...

Варто сказати, що емоції все менше керують нашим мером. Якщо на перших засіданнях він огризався на кожну репліку в свій бік, то зараз його знервованість прочитується тільки в почервонінні або в усмішці та високо піднятих бровах. Проте, депутату Гринчишину в традиційно зверхній формі таки вдалось почути від міського голови звинувачення у наявності власного аптечного бізнесу. На це Гринчишин ніяк не відреагував, але подальша полеміка з мером набула більшої гостроти та підвищеності в тонах. Але це і не дивно, бо пан Гринчишин дуже вдало наступив на найбільш болючий мозоль Надала – невиконання останнім своїх передвиборчих обіцянок. Цього разу йшлося про обіцянку створити комунальні аптеки, а реально створюють приватні та обіцянку перевести комунальні установи на індивідуальне опалення, а реально – нічого не міняється, лише встановлюється обладнання, що само регулюватиме температуру централізованого теплоносія. До речі, заступник міського голови В.Стемковський дуже стримано висловлював свою позицію щодо надання дозволів тернополянам на встановлення індивідуального опалення. З його виступу читалося: та я проти, але не знаю, як це сказати. Нагадаємо, що саме ВО «Свобода» минулого року піарилася на тому, що мешканці мали змогу від’єднатись від централізованої подачі тепла, хоча пояснення в прокуратуру давав тодішній мер Р.Заставний. який і ставив свій підпис під документами. А зараз, перебуваючи при владі, такого дозволу свободівці дати людям не хочуть/не можуть/свій варіант.

На окремих питаннях Сергій Надал відверто переживав та хвилювався. В такихвипадках він підказував доповідачу або сам замість нього відповідав на запитання депутатів. 

Цікавою вийшла ситуація з блоком питань житлово-комунальної галузі. Нагадаємо, що за результатами конкурсу посаду начальника цього управління отримав Володимир Болєщук, якого і хотіли бачити депутати на трибуні. Але він вийшов, що називається «на розігрів» і доповів на 2 питання суто технічного характеру. На питання, де прогнозовано депутати могли повести себе агресивно, доповідали вже «биті» комунальники: заступник міського голови В.Степковський та заступники начальника управління Г.Муца та О.Соколовський.

Головний редактор «ТВ» поміняв політичну «орієнтацію»?

В загальному, сесія пройшла стримано і кожен отримав своє. А найбільше радів Святослав Півторак, якого призначили головним редактором газети міської ради «Тернопіль вечірній» (до цього він лише виконував обов’язки). Заради посади, подейкують в Тернополі, йому навіть довелося покинути партію свого батька «Справедливість» яка є ліво центристською та стати ревним симпатиком крайньої правої «Свободи»

«ТТ»

Коментарі  

 
-2 #5 і я його знаю! 23.09.2011 00:23
Славчик віддай позичені бабки, а то я всім розкажу за тебе)))
Цитувати
 
 
+4 #4 хе-хе 20.08.2011 17:55
Та мав Славко червону книжечку партєйця справедливості. Батько вручав, коли перескочив від соціалістів. Не тре брехати))))
Цитувати
 
 
0 #3 Друг 19.08.2011 07:45
Півторак ніколи не був членом партії "Справедливість",а погляди його завжди були націоналістичні .Він автор кількох книг про героїчні подвиги вояків ОУН-УПА. За це отримав Подяку Президента Ющенка.А балотувався як позапартійний. А цьому хто підписався як Півторак(а це не Святославі)-рекомендую з"їздити до Шкробота!
Цитувати
 
 
-8 #2 Півторак 18.08.2011 08:35
я не чмо! газета не вмерла. виходить в кольорі. кому того мало - хай сам попробує!
Цитувати
 
 
+1 #1 Антон 17.08.2011 22:47
Півторак-молодший - хабарник і підлабузник, який вже мав проблеми з законом будучи керівником кінотеатру Перемога, але якщо Надал і його побратими беруть таке чмо в свою команду, то значить вони такі ж
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.