Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Примітка ТТ. Для початку нагадаємо, що сьогодні першим заступником голови ТОДА працює скандальновідомий Іван Крисак, близький друг Василя Деревляного, який колись вже очолював Держкомзем на Тернопіллі й в ті часи в ЗМІ частенько зявлялися матеріали про корупцію і дерибан земель в області в цій структурі...

"Люди! Що ж це робиться? Мабуть, справді потрібний третій Майдан, але вже не мирний. Наказом Державного агентства земельних ресурсів України від 14 травня 2014 року №184-ос виконання обов’язків начальника Головного управління Держземагентства у Тернопільській області покладено на Віктора Анатолійовича Мартинюка.
Нагадаю тернополянам, що Віктор Мартинюк, після закінчення активних революційних дій, взявся за очищення влади. Він, разом з представником Ю.Тимошенко в області Василем Деревляним, донедавна вирішували, практично, усі важливі кадрові призначення в регіоні. Як і в 90-ті, схема «роботи» була доволі проста – під гаслами «люстрації» Віктор Мартинюк «люстрував» керівників, що обіймали найбільш «жирні» посади. У разі незгоди останніх проплатити люстраційній комісії (Василю Деревляному, як головному люстратору Тернопільщини і кінцевому отримувачу коштів), під тиском «громадськості» керівник писав заяву на звільнення. Кандидати на звільнену посаду у такий самий спосіб проходили «люстрацію». При любих результатах «наїзду» В.Мартинюка, матеріальний стан пари значно покращувався. Взяти, для прикладу, те, що найбільшій «люстрації» підлягали начальник головного управління юстиції Тернопільської ОДА Ігор Бандура і начальник Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Попадинець. Зважаючи на вагу посад і «можливості» їм обом В.Мартинюк пропонував купити індульгенції за «очищення» за 50 (у першому випадку) і 100 (у другому) тисяч доларів США.
Що ж собою представляє колишній водій Василя Деревляного, Віктор Мартинюк?
Народився 1 квітня 1980 року. Під час навчання в школі з 1993 року на обліку в дитячій кімнаті міліції – крадіжки на польському речовому ринку. Після школи, від гріха подальше (реального ув’язнення за участь в груповому зґвалтуванні студентки СПТУ № 3 Надії К.), перевели на Прикарпаття в технікум фізичної культури і спорту (як на сьогодні, то це була кузня «тітушок»). Після цього роки гоп-стопу і кримінальних розборок з братками.
Тоді і взяли на гачок Вітю Мартинюка хлопці з УБОЗу. «Паганяло» він сам собі вибрав – «Чиж». Як каже давній знайомий убозовець Василь, вербували Мартинюка не стільки на компроматі, скільки на його бажанні мати кришу і легалізувати дрібні шахрайські злочини. Ну а зливати опозицію – це ще й цікаво, особливо під час «України без Кучми» і Помаранчевої революції. Гордий за нашу доблесну міліцію, котра зуміла засунути свого досвідченого агента водієм до одного з лідерів опозиційного руху в області а, згодом, і до Штабу Національного спротиву. Те, що під Василем Деревляним є стукачок, не є несподіванкою. Тільки він може, за щедрістю душі, допустити до великого корита власних садівника, водія, кухарку, гувернантку. Тому, налагодити потаємний контроль за ним і партійним осередком не потребувало якихось надзвичайних потуг.
Для Василя Деревляного існує один з небагатьох принципів в житті – усі, хто його оточує, повинні мати юридичну освіту. Ось і свого водія він «навчив» в юридичному інституті національного університету. Звісно ж «заушно». Непогана біографія як для міліцейського агента – з вищою освітою, колишній спортсмен, з юності не в ладах з законом, близький до лідерів опозиції, покурює…
Виконання міліцейських завдань Мартинюком прослідковується навіть в останні місяці. Одному В.Стаюрі відомо, скільки було «злито» пікетів обласної міліції та адміністрації. Якщо проаналізувати, то переважна більшість «злитих» була за участі чи попередньому ознайомленню з деталями Віктора Мартинюка. Навіть нещодавній невдалий пікет проти призначення очільником міліції області В.Облещука не обійшовся без «допомоги» В.Мартинюка.
Нехтування органами внутрішніх справ заяв Лесі Серетної та Ігоря Бандури щодо хуліганських дій з боку Віктора Мартинюка під час його так званих «люстраційних» дій в їхніх робочих кабінетах також підтверджують лояльність міліції до «Чижа».
Звідки ж сил і завзяття у Віктора Мартинюка, практично, одноосібно проводити люстрацію в Тернопільській області? Окремі публіцисти вже давно відповіли на це питання – гроші, кар’єра, матеріальні статки.
До відома тернополян! Люстрація на початку 90-х років в країнах Східної Європи, особливо, Прибалтиці, передбачала, в першу чергу, каяття агентури радянських правоохоронних органів, їх відверте зізнання в усіх виконаних завданнях. Потім йшла вища місцева партійна номенклатура і аж потім посадовці вище середнього рівня. Може перед тим, як йти на таку високу посаду В.Мартинюку самому пройти люстрацію? Чи його вже «люстрував» Василь Тимофійович?"

За матеріалами TARNOPOL

Коментарі  

 
+2 #2 оленочка 16.05.2014 23:27
пізно його люструвати, на посаду він уже призначений, тепер він сам кого хочеш пролюструє, і виявляється не тільки пролюструвати може, ще й по башці надає, "єслі чьо"
Цитувати
 
 
0 #1 Ростислав 16.05.2014 12:01
якщо це правда, то люструвати Мартинюка невідкладно.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.