Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Окружну Виборчу Комісію № 165 (м. Тернопіль) завезли канцтовари для всіх дільниць .

Але… за приблизними підрахунками сума (завищення ціни) складає більше  50 000гривень. Для прикладу на кулькових ручках (1800штук) ціна магазину - 1,95, для ОВК -4грн.  « Підприємливі»  люди «підняли»,  аж 3690гривень… А дільничні комісії недоотримають , як мінімум, половину.

І так на всьому.  Цікаво те, що в окружкомі  вже не має регіоналів. Це все «крутять» щирі патріоти в вишиванках, з душою яничара.

Загальний підсумок:

-          По перше вони обікрали державу загалом.

-          По друге обікрали членів дільничних виборчих комісій кожного окремо (приходьте з своїми ручками та папером).

-          По третє: сьогодні вони отримають процент від оборудки з канц.-товарами, а завтра -  за фальсифікацію з  голосами виборців?

ТОГО «Тернопільські підсумки» звернулась в прокуратуру м.Тернополя з проханням дати правову оцінку придбання канц. товарів по завищених цінах.

Окремо звертаємось до всіх членів ДВК: якщо Вам запропонують порушити закон – спочатку,  по накладній прийняти меншу кількість канц.- товарів для дільниці, потім фальсифікувати на виборах, зателефонуйте до нас…

З повагою, Голова ТОГО «Тернопільські підсумки»Тарас Білан

P.S. Написане вище - не дрібниці . Відчують безнаказаність - почнуть фальсифікувати,  і знову повернеться спрут Януковича, тільки в іншій особі.

Згадайте на якому піднесенні народу в  2010р. Свабода в Тернополі прийшла «до власті». Їх всі підтримували. Депутата Лучку взяли на маленькому хабарчику… Йому простили. А потрібно було – навпаки.

Результат:  25гектарів  парків Тернополя продали…

Станом на сьогодні, Бен – надал за 4-годинну сесію міської ради платить Свабодівцям – яничарам  по 100 доларів. І вони голосують за все…

Якщо порівняти розцінки, то  представниці найдревнішої професії (біля Берегині),  за 4 години, і то більше беруть.

Та вони, на відміну від яничарів у вишиванках,   державою та Тернополем  не торгують ...

То ж прошу Всіх: не дозвольте «зам’яти» скандал з канц. товарами.  Замнемо – потім буде пізно…

Примітка ТТ. Колишній секретар міськради Білан, напевне, знає що пише. Адже при Заставному не один рік працював, а тому знає як мер розраховується з депутатами за потрібні йому, меру, рішення. Щоправда, тут цікавіше - звідки він знає на ціни повій біля "Берегині" в Тернополі? Але це вже його особиста справа і в це не втручаємося. Тому текст подали в авторській редакції.

Коментарі  

 
+2 #2 Оля 18.05.2014 13:49
Не погано якби Білан дав якісь докази, бо зараз то виглядає як звичайний наклеп.
Цитувати
 
 
0 #1 Dfcbkmrj 18.05.2014 11:48
Не диво, що працівники редакції "критично" ставляться до висловлювань людей не з їхнього кола. Адже будь-яку ситуауію, подію журналісти висловлюють в ракурсі, потрібному замовникові. А це теж гроші... Розумію, що все, що відбувається зараз на Тернопільщині, вигідно двом замовникам Порошенку й Тимошенко... - все інше - нафіг... Тобто, вже котрий раз продаємо )цього разу за цукерку) рідну Батьківщину (матір, батька...). ...Якби вчились так, як треба... Шкода, мужрості як не було, так і нема. "Сьогоднішні" вважають, що владу здобудуть "вчорашньо-сьогоднішні", тому грабуй, вбивай, бреши...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.