Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями ТТ опублікував статтю За зрив виборів президента на Тернопільщині відповідає народний депутат?

Після цього нам вдалося дізнатися ще деякі подробиці на цю тему від місцевих політиків. Звісно, їх нам повідомили неофіційно.

Вже напевнее всім очевидно, що окремими політичними силами вживаються погано приховані дії, які відверто свідчать про їх намір перешкодити становленню незалежної України. Згадати хоча б нещодавній виступ комуніста Симоненка в парламенті, виступи депутатів-регіоналів, які відкрито і публічно  засудили проведення антитерористичної операції на сході країни тощо. На тлі цих подій неприємно дивує поведінка членів політичних сил, які офіційно декларують свої націоналістичні позиції, а насправді майже відверто підіграють окупантам України.

Для прикладу візьмемо діяльність керівників окремих осередків обласних виборчих штабів. Деякі місцеві політики борються не за національні інтереси, а навпроти, відстоюють особисті вузькопартійні інтереси, зриваючи виборчий процес у Тернопільській області.

Приміром, розглянемо дії головного тимошенківця області Василя Деревляного. Схоже на те, що він з соратниками готові за ради втримання у руках влади на Тернопіллі зрадити інтереси як своїх обранців, так і всього народу України? А якщо ні, то яким чином можна пояснити їх дії?

Як ТТ стало відомо з джерел в керівництві обласної «Батьківщини», там розглядають декілька можливостей зриву виборів як в області, так і в Тернополі:

-  шляхом відкликання своїх та підконтрольних членів ДВК напередодні або безпосередньо в день голосування;

- шляхом підкупу (і начебто такі спроби вже є) членів і навіть голів ДВК (в останніх хватило розуму і совісті не повестися на провокації) від інших кандидатів в президенти, щоб ті в день виборів під будь-яким приводом не зявилися на дільницях.

До речі, ми писали вже, що в політичниму середовищі краю мусуються розмови про домовленості між регіоаналами і тимошенківцями. Подейкують, що Деревляний і колишній заступник Хоптяна, а нині керівник виборчого штабу на Тернопільщині Петро Гоч домовилися, що представники кандидатів в президенти України Добкіна та Бойка на виборчих дільницях області підтримуватимуть позицію представників кандидата в Президенти Тимошенко.

Натомість регіоналам побіцяли максимально зменшити можливі політичні переслідування. А окремих регіаналів навіть залишити на посадах?!  

І якщо вищенаписане дійсно втілюватимуть в життя (тобто, якщо ці дії не присічуть конкуренти з інших штабів та незаангажовані ЗМІ), то представники кандидата Тимошенко, з урахуванням технічних кандидатів і від ПР на виборчих дільницях області можуть отримати орієнтовно по 6 – 8 підконтрольних членів ОВК та ДВК з середньої кількості  14 членів. І це значно підсилить їхні позиції на виборчих дільницях Тернопільщини, що надає можливість функціонерам тимошенківцям маніпулювати результатами виборів шляхом визнання чи не визнання результатів голосування на тій чи іншій дільниці Тернопілля.

До речі, штаб Порошенко, звісно,  також небезгрішний. В тому числі і на Тернопільщині. Там також "мутять воду" і розробляють певні схеми. Але це вже тема окремої статті.

PS. Ця стаття є аналітикою тих домовленостей між вказаними партіями, про які , ми дізналися з власних джерел.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+2 #2 Олекса 21.05.2014 04:05
В звязку з тим, що українців вже не має, оберемо собі якогось жида президентом. Слава жидам!
Цитувати
 
 
+1 #1 сам 18.05.2014 17:43
Брєд сивої кобили.Штаби тимошенко шукають людей у комісії щоб добрати 12 чоловік тому що,багато членів ДВК від інших кандидатів відмовляються від участі у роботі комісій. Від цієї статті чути трупний запах любих друзів.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.