Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Надзвичайно важлива місія стоїть в українського народу – обрати провідника нації на найближчі роки. В умовах іноземної агресії, нестабільної ситуації в державі саме Президент України повинен об’єднати народ, зупинити поглиблення кризи в суспільстві, вивести соціальні відносини з мракобісся імперських інформаційних штампів.
Для цього, кандидат за своїми морально-етичними якостями повинен бути взірцем; не бути залежним від ряду зовнішніх факторів, у т.ч. кланово-олігархічних груп, а також не володіти власними фобіями та відповідними маніями. Проте, основне для майбутнього кандидата це – довіра населення. Проаналізував діяльність одного з кандидатів на пост Президента України і мене вразила безвідповідальність перед народом за свої обіцянки і запевнення. Масштаби обдурення електорату вражають.
1. Юлія Тимошенко 29 серпня 2007 р. запропонувала ліквідувати ПДВ, зазначивши, що при цьому баланс Державного бюджету залишиться нормальним і буде наповнюватися. На думку Юлії Тимошенко, потрібно переходити до 3-5% річних кредитів для малого та середнього бізнесу, для цього потрібно перебудувати всю кредитну систему. Це можливо десь за 1 рік, переконувала вона. Проте, за увесь час перебування Юлії Тимошенко на посаді Прем'єр-міністра дія ПДВ залишалася незмінною.
2. 8 вересня 2007 р. пообіцяла протягом двох років після приходу до влади повернути людям усі заморожені вклади колишнього Ощадбанку СРСР. "Ми повернемо заощадження за два роки ... Якщо ми не повернемо ці заощадження, значить ми складемо повноваження і підемо з влади", - заявила вона. Протягом двох років після приходу до влади Юлія Тимошенко повернула лише мізерну частину заморожених вкладів колишнього Ощадбанку СРСР.
3. 17 вересня 2007 р. підтримала ідею щодо будівництва мосту через Керченську протоку. «Всі до цього мосту ставляться добре, і всі його будують. Я вам не буду нічого про це говорити. Просто ми візьмемо і зробимо його», - сказала Тимошенко. Підписання угоди Януковичем і Медведєвим про будівництво мосту є прямим доказом невиконання обіцянки Юлією Тимошенко. На жаль, зараз цей міст будуть будувати іноземці.
4. Програмою діяльності Уряду Ю. Тимошенко "Український прорив: для людей, а не політиків" передбачалося розробити проекти Законів України "Про свободу совісті та релігійні організації", "Про неприбуткові організації", "Про громадський контроль за діяльністю органів державної влади та органів місцевого самоврядування", "Про соціальні послуги" у новій редакції, що регламентує механізм та умови надання послуг неприбутковими організаціями, "Про внесення змін до Закону" Про ратифікацію Європейської хартії регіональних мов або мов меншин", "Про єдиний соціальний внесок", "Про соціальний діалог в Україні", "Трудового кодексу України", "Про товари медичного призначення", "Про відкритість і прозорість діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування", "Про архівну справу", "Про меценатство", "Про благодійництво та благодійні організації" (спрощення та здешевлення процедур реєстрації благодійних організацій, визначення особливостей правового статусу благодійних фондів і установ, волонтерів, спонсорів і меценатів), "Про організацію медичної допомоги та заклади охорони здоров'я", "Про внесення змін до деяких законів України в частині створення умов для розвитку вітчизняного кінематографу". Усі законопроекти так і залишилися пустими обіцянками Юлії Тимошенко.
5. Програмою діяльності Уряду Ю.Тимошенко "Український прорив: для людей, а не політиків" передбачалося оснащення Збройних Сил новітніми зразками і модернізацію існуючих систем (комплексів) озброєння і військової техніки. Насправді, модернізація і закупівля техніки не проводилася.
6. Ю.Тимошенко обіцяла запровадити цифрового мовлення по всій території України, проте впроваджено воно було тільки в 11 областях.
7. 16 січня 2008 року пообіцяла забезпечити до 2010 року оснащення комп'ютерною технікою, підключення її до високошвидкісного Інтернету за широкосмуговою технологією в усіх загальноосвітніх навчальних закладах. На початку 2010/2011 навчального року в Україні на 28 учнів припадав лише 1 комп'ютер.
8. На початку 2008 року Ю.Тимошенко пообіцяла закінчити роботи з реконструкції приміщень Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької у Львові. За час роботи Уряду Ю. Тимошенко роботи з реконструкції не були завершені.
9. Обіцяла відкрити Всеукраїнський центр охорони здоров'я матері та дитини (Дитяча лікарня майбутнього). Кабміном Ю. Тимошенко проводилися оргзаходи, але будівництво лікарні так і не розпочалося, а залишилося на етапі підготовки проектної документації.
10. Пообіцяла закінчити будівництво навчального корпусу Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені І.К. Карпенка-Карого. На квітень 2010 року будівництво не було закінчено.
На місці керівника обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного я би одразу провів прес-конференцію і спростував викладену інформацію. Однак, спростовувати нічого, - все правда. За необхідності будуть подані відповідні документи і матеріали преси, що підтверджують кожне слово в статті.
Далі буде…
  Микола Старосільський

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.