Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В статі Чому мовчить народний депутат з Тернопільщини? ТТ вже писав про популістичні обіцянки Юлії Тимошенко, які так і не були виконані. І в продовжені теми друга частина матеріалу.

Продовжуємо аналіз заяв та обіцянок українському народу Юлії Тимошенко. Рівень їх не виконання зашкалює і свідчить про відверте нехтування політиком народом нашої країни. Він для неї залишається всього лишень електоратом, знаряддям до безмежної влади і сколочення капіталу.
11. Юлія Тимошенко заявляла, що з 1 січня 2009 року переведе українську армію на контрактну основу. Станом на 2010 рік тільки 52% складу Збройних Сил України укомплектовано контрактниками.
12. 4 листопада 2009 р. Ю.Тимошенко заявила, що Уряд надасть право головам облдержадміністрацій та міським головам закуповувати медикаменти, необхідні для боротьби з епідемією грипу, без проведення тендерів. Про це вона сказала під час селекторної наради з керівниками регіонів з питань запобігання поширенню інфекційних захворювань. Проте, в переліку осіб, якими здійснюється закупівля лікарських засобів, виробів медичного призначення, робіт і послуг для запобігання поширенню та лікування пандемічного грипу та інших гострих респіраторних захворювань, голови облдержадміністрацій та міські голови навіть не згадувалися.
13. 17 листопада 2009 року Ю.Тимошенко пообіцяла в найближчий час вирішити всі організаційні питання щодо створення в Україні мережі державних аптек. "День-два, і ми остаточно вирішимо, на базі якої структури ми таку мережу створимо". Постанова не стала вирішенням усіх організаційних питань, доказом чого є факт відкриття всього однієї аптеки, яка працювала з перебоями.
14. 18 листопада 2009 р. Ю.Тимошенко заявила, що вартість транзиту російського природного газу через територію України з 1 січня 2010 року буде збільшена вдвічі (до 3,4 дол.). У першому кварталі 2010 року ставка транзиту російського природного газу через територію України складала 2,78 дол. таким чином обіцянка не була виконана.
15. 14 грудня 2009 р. на церемонії вручення актів на землю жителям Васильківського району Київської області Юлія Тимошенко заявила: "Ми запланували протягом двох-трьох місяців видати все до останнього акту (6 млн. актів на землю). Це наш план, і я хочу довести його до логічного завершення". За даними на кінець 2010 року, в Україні в рамках "земельної амністії" (безкоштовне оформлення у власність присадибних земельних ділянок за спрощеною схемою) оформлено 1,07 мільйони державних актів на земельні ділянки.
16. 21 січня 2010 р. Ю.Тимошенко вимагала від керівництва ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" (Криворіжсталь) підвищити з 1 січня 2010 р. заробітну плату робітникам на 25%. Про це вона заявила на зустрічі з працівниками підприємства. Юлія Тимошенко не змогла домогтися підвищення на 25%, як обіцяла працівникам підприємства. Показники середньомісячної заробітної плати у 2010 році зросли на 5% в порівнянні з попереднім роком.
17. 30 січня 2010 р. Ю. Тимошенко запевняла, що іпотечні кредити для молоді на придбання квартир будуть видаватися на 20 років. У 2010 році буде запроваджено новий порядок іпотечного кредитування, згідно з яким доступні кредити зможуть брати молоді сім'ї без першого внеску, не менше ніж на 20 років і не більше ніж під 5% річних. Обіцянка не виконана.
18. 17 жовтня 2010 р. лідер "Батьківщини" обіцяла провести праймеріз лідера партії. Про це вона заявила під час десятого з'їзду партії. "Праймеріз стане основою, в тому числі виборів лідера партії", - зазначила політик. У 2010 - 2012 роках "Батьківщина" не проводила праймеріз лідера партії. Разом із тим, партія час від часу оголошувала про початок проведення праймеріз голів регіональних відділень або кандидатів у мажоритарних округах.
19. 28 жовтня 2010 р. лідер БЮТ обіцяла місця в прохідній частині списку активним учасникам проекту "Україна ІІІ тисячоліття". Про це вона заявила на презентації проекту. "Я переконана, що стару традицію треба завершувати, і ви правильно зрозуміли: всі, хто активно братиме участь у проекті - матиме шанс потрапити до списку кандидатів до Верховної Ради", - додала лідер БЮТ. 8 серпня 2012 року ЦВК зареєструвало виборчий список Об'єднаної опозиції "Батьківщина" на парламентських виборах 28 жовтня. Однак учасники, в тому числі й активні, проекту "Україна ІІІ тисячоліття" в цьому списку були відсутні.
20. 18 січня 2011 р. Ю. Тимошенко заявила, що парламентська опозиція ініціюватиме на початку нової сесії Верховної Ради створення тимчасової слідчої комісії для розслідування діяльності уряду і Національного банку у фінансово-кредитній і монетарній сферах. Тимчасова слідча комісія так і не була створена.
У черговий раз звертаюся до керівника обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Тимофійовича Деревляного: «Спростуйте викладену інформацію хоча б по одному пункту».
Далі буде…
  Микола Старосільський

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.