Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Влітку минулого року в Тернополі сталася резонансна подія – тоді на хабарі затримали керівника одного з управлінь податкової та оперативника УБЕЗ.

Як ТТ стало відомо з власних джерел, позаминулого тижня той податківець … поновився на роботі. Точніше, виграв суд і направив документи у столицю для відновлення себе на посаді.  Ось так на Тернопільщині проходить люстрація.

А хабарництво і далі процвітає.

Сьогодні стало відомо, що прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження стосовно податківця за фактом одержання ним від підприємця 20 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Встановлено, що головний державний податковий ревізор-інспектор одного з відділів Чортківської об’єднаної державної податкової інспекції, провівши планову документальну перевірку, вимагав у місцевого підприємця 20 000 гривень за зменшення нарахувань та штрафних санкцій.

Після отримання податківцем зазначеної неправомірної вигоди, його затримали працівники прокуратури Тернопільської області спільно з співробітниками УСБ України в області.

За даним фактом прокуратура області розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.