Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТУРИСТИ З КРИМУ ТА ДОНБАСУ БЕЗКОШТОВНО ВІДПОЧИВАЮТЬ В УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТАХ

Ініційована у лютому акція безкоштовного відпочинку на Заході України для мешканців далеких Криму, Донбасу та Луганська дала перші результати. Протягом весни, і, особливо, травневих свят, безкоштовно відпочити у Карпатах встигло 16 осіб. Вдвічі більше планують приїхати на відпочинок протягом літа.

Організатором акції виступив туристичний оператор «Турклуб Тернопіль».  «Ідея запропонувати приїхати на Західну Україну та особисто переконатись в мирних позиціях населення виникла як відповідь на провокації, розповіді про засилля «бандерівців-фашистів». Так, навіть одна із наших туристок зі сходу написала, що боїться їхати цьогоріч в Карпати. Тому ми вирішили запропонувати мешканцям регіонів, що найбільше потрапили під прес пропаганди, безкоштовно приєднатись до наших турів, і на власні очі побачити реальний стан речей», - розповідає керівник відділу активного туризму Олександр Рибаков.

Пропозиція дуже швидко отримала резонанс у соціальних мережах, і, як результат, частина туристів уже скористалась умовами акції. Щоправда, переважно звертаються  туристи, що не очікують за кожною смерекою бандерівця з кулеметом. Ірина з Донецька на тур приїхала із сином та двома подругами. Казала, що родичі спочатку забороняли їхати на Західну Україну, але під кінець відпочинку телефонували та просили затриматись на довше, мовляв, там не так небезпечно, як вдома. 

«Під час походу у мене було відчуття, що я перебуваю в самому серці української літератури і культури та подорожую книгами Лесі Українки, Стефаника та інших авторів, що описують загадковість і красу цих гір. А під час рафтингу я зрозуміла, що означає - відповідати за своє життя і безпеку перед обличчям стихії. Досвід, який мені зараз дуже до речі, коли на Донбасі так неспокійно... Дякую клубу за те, що він безкоштовно (!) погодився прийняти мене як мешканку Донбасу, в рамках акції по об'єднанню Сходу і Заходу. Годував, напував, водив по божевільної красі і сплавляв по поетичної річці Черемош. Велике спасибі!», - пише на своїй сторінці у Facebook Наталя, що також скористалась послугами Турклубу.

Зараз на участь в турах на акційних умовах очікують іще близько 40 осіб. Акція безстрокова,

За додатковою інформацією звертайтесь:

Обласний спортивно-туристський клуб

тел. (096) 212-40-71, (093) 748-59-01

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.