Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Шановна Юліє Володимирівно!

Про передумови до Вашого політичного фіаско, пов’язаного з недолугими і меркантильними керівниками на місцях ми попереджали давно (ТТ писав про це неодноразово, зокрема в статтях, які наведені під цим матеріалом). Аналогічні звернення лунали і раніше, з 2008 року. Ніхто нас не чув чи спеціально не помічав. Дивно, що Вам не доводили тексти цих звернень, адже ми їх дублювали друкованими варіантами та надсилали на адресу вашого штабу в місті Києві.
Складається враження, що Вас зраджували і не доводили реального розвитку ситуації. Поруч Вас зібралося чимало зрадників, готових на все заради збереження місця біля владного корита.
Вся президентська кампанія проводилася на Тернопільщині керівником тернопільського обласного осередку нашої партії Василем Деревляним з однією метою – скомпрометувати Вас як Лідера. Можливо, за доручення від опонентів. Таке складається враження, оскільки непрофесійні дії з формуванням інформаційного поля та розповсюдженням чорного піару по відношенню до Порошенка, провальні наміри влаштувати «теплий» прийом Порошенку в Тернопільській області, невдала спроба розхитати ситуацію, організувавши залиття зеленкою пам’ятника Ст.Бандері в Тернополі, злодійське привласнення партійних коштів, що виділялися Вами на агітаторів та палатки по області, невиплата членам штабів зарплати за травень та частини ще за квітень – все це не просто так. Або він дійсно вже вирішив накрастися перед кінцем політичної кар’єри, зливши всіх і вся, або настільки недолугий і безпечний.
Нам достеменно відомо, що Василь Деревляний та його похресник Володимир Бойко в числі інших проводять таємні перемовини як на місцях, так і в центрі з представниками крила «Фронту змін» з метою усунення Вас від керівництва партією та заміни в кріслі на Арсенія Яценюка. Їх власні висловлювання про те, що за Вашої відсутності є реальні шанси об’єднатися з кількома учасниками недавніх президентських перегонів та здобути якщо не перемогу, то велику фракцію в майбутньому новому Парламенті, є нічим іншим, як зрада Вас. Це вони вже говорять, практично, не скриваючись від рядових активістів. Наша спільна поразка, за їх словами, сталася внаслідок Вашої непоступливості та принциповості, бажанні помсти та одноосібно керувати країною.
Вже за два дні після оголошення результатів екзит-полів Василь Деревляний хаотично почав розпродувати усі маєтки та земельні наділи, які встиг незаконно отримати під перебування Вас при владі. Будинок в елітному житловому районі з елінгом на березі Тернопільського ставу (на місці колишнього підприємства з виробництва хлопавок та човнової станції) він пообіцяв в якості завдатку комусь з наближених до владної верхівки взамін за місце у списку нової політичної сили від влади. Усі виручені кошти від продажу накраденого під прапором Партії майна він готовий викласти вже після заповнення власною персоною того самого прохідного місця. Він сподівається, що нова влада також буде падкою на гроші, як і всі попередні.
Юліє Володимирівно, просимо, напевне, в останнє. Якщо маєте плани взяти участь у парламентських перегонах і отримати гідну електоральну підтримку на Тернопільщині, заберіть від нас Василя Деревляного і його похресника Володимира Бойка. Вони ганьблять Вас і нашу Партію, надаючи перевагу виключно власним інтересам.
Ми віримо у Вас і Вашу харизму. Ви переможете.
Члени тернопільського осередку ВО «Батьківщина», через нашого колишнього однопартійця Миколу Старосільського, котрого Василь Деревляний свого часу вигнав лав партії, нібито, за непослух. А насправді, за те, що той один з партактиву не подарував Василю Тимофійовичу на уродини якогось презенту...

За зрив виборів президента на Тернопільщині відповідає народний депутат?

Тернополяни звертаються до кандидата в Президенти із застереженням стосовно одного народного депутата

Тернополянин переконаний, що ця жінка надзвичайно небезпечна

Коментарі  

 
+2 #2 Ярік 27.05.2014 17:28
тімоха - найбільше зло!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Цитувати
 
 
+3 #1 Чех 27.05.2014 15:34
У фіаско Тимошенко винна лише сама актриса-невдаха. Нема чого нагло обкрадати людей мило їм посміхаючись і думаючи що всі кругом дурні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.