Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

28 травня 2014 року народний депутат України свободівець Олексій Кайда направив депутатські звернення голові Тернопільської облдержадміністрації Олегу Сиротюку та прокуророві області Юрію Гулкевичу (нагадаємо, що Сиротюк є свободівцем, а Генпрокуратуру поки що очолює також тягнибоківець - прим.ТТ) щодо питання реконструкції Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина».

Зокрема, у зверненнях йдеться про те, що департамент охорони здоров'я Тернопільської ОДА уклав договір із ТОВ «Лад 2005» на додаткові роботи з реконструкції перинатального центру вартістю більше 18 млн. грн.

«Офіційним місцем знаходження товариства «Лад 2005» є квартира у Києві за адресою: вул. Російська, буд. 82-А/98. Як пишуть засоби масової інформації, жодного іншого тендеру за останні п’ять років фірма не вигравала.Також на Інтернет-сайтах є багато негативних відгуків щодо діяльності цього товариства, зокрема, люди скаржаться на невиплату заробітних плат при будівництві житлового будинку в Житомирі, проведенні будівельних робіт у школі в ЖК «Осокорки-Північні» у Києві», - зазначив Олексій Кайда.

Парламентар також підкреслив, що 12 вересня 2012 року територіальне управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві анульовало дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки у ТОВ «Лад 2005». «Підставою для вилучення дозволу стало виникнення нещасних випадків внаслідок недотриманням вимог законодавства про охорону праці під час виконання робіт та експлуатації устаткування підвищеної небезпеки», - підкреслив депутат.

«Саме тому з метою недопущення подальших зловживань бюджетними коштами я звернувся до голови ОДА та обласного прокурора щодо проведення перевірки законності застосування процедури закупівлі в одного учасника та укладення департаментом охорони здоров'я договору про закупівлю робіт за державні кошти з товариством «Лад 2005», а також відповідності зазначеної вартості виконання робіт ринковим цінам», - наголосив Олексій Кайда.

Парламентар також звернувся з вимогою надати інформацію та обґрунтування про те, чому було обрано саме київське товариство для виконання додаткових робіт із реконструкції перинатального центру та про стан і терміни виконання робіт згідно з умовами договору.

Нагадаємо, за результатами перевірки, проведеної прокуратурою області на депутатські звернення Олексія Кайди, було виявлено зловживань на загальну суму 215 тис. грн. під час реконструкції будівель Тернопільського обласного перинатального центру. За цим фактом завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт стосовно службових осіб будівельного підприємства та управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації. Станом на сьогодні триває судовий процес.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.