Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Розсилання адресної агітпродукції була головною фішкою у передвиборчій гонці кандидата на посаду Президента Юлії Тимошенко у 2010 році. Тоді не обійшлося без скандалів - листи від ЮВТ отримували люди, що померли. Їхні родичі пробували апелювати до совісті кандидата, але випадків, коли хтось домігся сатисфакції, ми не знайшли.
Потім Юлія Тимшенко сиділа в тюрмі, а за той час змінилося українське законодавство. Домашня адреса громадянина стала інформацією про  персональні дані. ЇЇ не можна оприлюднювати без згоди тих, кого це стосується.

Вочевидь, юристи пані Тимошенко або не змогли її переконати в незаконності такої агітації, або це був піар-крок з відчаю. 
Проте листи-щастя знову розійшлися і знову принесли неприємні емоції в окремі українські сімї. Люди, що померли навіть 8-10 років тому отримали агітку від Юлії Тимошенко.
І якщо на виборах Президента це було питання моралі, то зараз правоохороням варто запитати штаб Юлії Володимирівни(принаймні, на Тернопільщині такі листи прийшли не в один будинок і квартиру), звідки у них база даних та хто конкретно дав вказівку оприлюднювати інформацію про особу?

«Тернопільський тиждень»

листи щастя, агітація, тимошенко, фото, тернопільський тиждень

листи щастя, агітація, тимошенко, фото, тернопільський тиждень

листи щастя, агітація, тимошенко, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+1 #3 VIKTOR 02.06.2014 10:40
чесна стаття , бо вже ті листи померлим ... не влазять ні в яку мораль (!)і хто відповість за надані списки (?) чому ж мовчать бютівці за такі нечистоплотні ігри (?) чи заняті зараз дерибаном посад ? То з того світу хай назначать ще ..чи запросять на посаду!
Цитувати
 
 
+1 #2 Balya 29.05.2014 17:49
Выборы 2014 г.-- шоу власти имущих, для низов,очередная лапша на уши. Вся эта процедура от "ВСЕВЫШНЕГО".-- Учитывая чрезвычайную обстановку в стране--война---экстерная необходимость. Параша попал в благоприятную обстановку, неизвестно чем все это для него закончится.
Юлия Тимошенко поднимет "Батькивщину", произошла очередное очищение,это все к лучшему для пратии. Не может такого быть, чтобы такой политик , (на голову выше, политиков с яйцами), как Юля, ушел в небытие, как некоторые горе-политологи пророчат,( "гадают", на кофейной гуще ).Такой политик,как Юля с ее уникальными данными, ОЧЕНЬ НУЖНА СТРАНЕ И НАРОДУ . ДАЙ БОГ ЕЙ ЗДОРОВЬЯ и ВЫДЕРЖКИ
Цитувати
 
 
+2 #1 люля 29.05.2014 15:24
Ю.Тимошенко идет начальником транспортного цеха санизаторских машин. :D
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.