Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На «співучку» мерія Тернополя й далі виділяє кошти. Тепер – на дерева також???

Реконструкцію Співочого поля у Тернополі завершать до 19 серпня. А 20 та 21 серпня там вже відбуватимуться заходи присвячені 25-ій річниці поля. Про це повідомляє телеканал ТВ 4. На реконструкцію головної відкритої сцени міста витратили, за попередніми підрахунками, близько 900 тисяч гривень.

Розпочали реконструкцію Співочого поля Тернополя близько трьох місяців тому. За цей час демонтували лавки, покриття, встановили бордюри, сходи, бруківку, облаштували сектори, заасфальтували верхню частину поля, розмалювали сцену. Наразі всі роботи на фінішній прямі. Усі монтажні роботи на Співочому полі завершили. Наразі там ще встановлюють лавки.

Степан ОЛЕНЮК, виконроб будівельного управління "Спецбуд":

«В даний момент ми проводимо завершальні роботи. Всі монтажі, які були заплановані ми зробили. Зараз ми проводимо зачистку, підрізку і наведення порядку на Співочому полі. Завдяки тим людям, які працювали, їх натхненню ми можемо зараз спокійно здихнути за ті об'єми робіт, виконані за короткий час».

А от ескіз панорами сценічної стіни підготували ще в березні цього року. З трьох варіатнів обрали один. Художник Валерій Лімонов розпочав малювати в липні. На панорамі зображені визначні куточки нашого міста. На бокових стінах художник імітував каміння.

Валерій ЛІМОНОВ, художник:

«На цій стіні, я взяв таке декоративне пано - панорама Тернополя, визначні місця Тернополя, які всі пізнають. Це замок Тернополя, - символ нашого міста, а також озеро. Також я намалював сонечко, яке встає над містом, воно справді як подивитися сходить над замком. Коли я малював, то слухав пісню: "Вставай сонце, вставай, сліпим очі відкривай."

Завершать реконструкцію Співочого поля Тернополя до 19 серпня. За попередніми підрахунками, каже міський голова Тернополя, на реконструкцію Співочого поля витратили майже дев'ятсот тисяч гривень.

Сергій НАДАЛ, міський голова Тернополя:

«До 19 серпня ми встигаємо по графіку завершити всі роботи. На сьогоднішній день тераси облаштовані повністю, йде встановлення лавочок нових, помальована чаша. В цьому році ми ще плануємо оновити там освітлення, зробити більш зручними заїзди з терас. А от вже ремонт самої сцени і встановлення бруківки до самої сцени, це вже питання наступного року».

Двадцятого та двадцять першого серпня тут уже відбуватимуться заходи з відзначення двадцятип'ятиріччя Співочого поля.

А тепер найцікавіше – у четвер, 18 серпня, за день до завершення ВСІХ РОБІТ, як обіцяв пан Надал телеканалу (див.вище – прим.ред), відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. І в його порядку денному другим питанням зазначено – проект 1365 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 15.06.2011р. №1011 «Про виділення коштів комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» для проведення капітального ремонту Співочого поля в парку «Національного відродження» та придбання дерев».

Що це означає? А те, що грошиків бракнуло, напевне. І хоч на «співучці» до десятиденних святкувань робити вже нічого, зрозуміло, не будуть, гроші бюджетні виділять. Куди вони потраплять – питання риторичне. А для чого зараз, в серпні місяці, виділяти кошти на ДЕРЕВА? Маячня, звісно, але напевне не для діючої  влади, яка певно і в серпні-вересні садитиме сакури і секвої в парку Відродження… Чи щось не так ми розуміємо? Тоді поясніть, будь-ласка, компетентні люди – для чого ЗАРАЗ виділяти бюджетні кошти на ДЕРЕВА???

«ТТ»

Коментарі  

 
0 #1 точно 18.08.2011 08:38
поки ті гроші дійдуть до виконавців, настане глибока осінь. а там якраз можна дерева садити
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.