Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вносити свої пропозиції та зауваження до проектів рішень сесії міської ради можуть тернополяни та громадські активісти, пишуть 20 хвилин

До цього їх закликає міський голова, аби уникнути конфліктів під час сесії міськради, яка відбудеться 6 червня. Нагадаємо, попередня 47-ма сесія міськради 25 квітня проходила під супровід гучного пікету і бійки.  

Всі питання, як каже мер, оприлюднені на сайті тернопільської міськради rada.te.ua в розділі "Доступ до публічної інформації. Проекти рішень та порядки денні засідань сесії міської ради".

- Більше 20 днів була можливість їх дивитися, - каже Сергій Надал. - Але сьогодні я б хотів ще раз нагадати всім активістам та громадським організаціям, всім тернополянам, хто має зацікавленість до тих питань та порядку денного: будь-ласка, перегляньте кожен з цих проектів рішень. Якщо в когось із вас є зауваження, претензії до цих проектів, прошу упродовж 3-4 червня надайте свої письмові зауваження та пропозиції. І ми 5 червня проведемо відкриту нараду зі скаржниками, які напишуть заяви про те, що з чимось не згідні. Запросимо тих людей, питання яких виноситься на сесію, запросимо журналістів і зберемо депутатську комісію. На цій публічній нараді обговоримо питання, яке виноситься  і до якого є зауваження. За результатами цієї наради приймемо рішення, чи це питання має виноситися на сесію і прийматися, чи можливо його варто доопрацювати чи взагалі зняти.

Щоправда, в згаданому мером розділі "Доступ до публічної інформації. Проекти рішень та порядки денні засідань сесії міської ради" станом іще на 14.40 год 3 червня у відкритому доступі були лише порядки денні останніх сесій і назви проектів рішень, які будуть розглядати. Проте вже о 16.30 прес-служба мера підказала нам, що тексти проекти рішень нової сесії на сайті таки є. І дивним чином, вони там і справді були. Для бажаючих переглянути, дивіться тут: http://rada.te.ua/normativnie-dokument/dostup_do_publichnoi/10264.html. 

- Є орієнтовний порядок денний сесії, який складається з 184 питань, які оприлюднені і будуть роздаватися депутатам, як цього вимагає діюче законодавство, - каже Сергій Надал. – Оскільки традиційно з більшості питань, які виносять на сесії всіх міських та сільських рад є питання земельного законодавства, і ця сесія не є виключенням.

Зі 184 питань порядку денного, 166 питань стосуються земельного законодавства, продовжує міський голова. З них - 69 питань стосуються закріплення земельних ділянок за власниками гаражів, 34 - під  існуючим житлом, 13 питань стосуються продовження діючих договорів оренди під існуючі об'єкти нерухомості, 4 земельні ділянки, які виносяться на аукціон для продажу, 29 рішень, які приймають у зв'язку зі зміною рішень чи власників тих чи інших об'єктів нерухомості, 4 питання стосуються об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, 8 питань  - це внесення технічних змін у раніше прийняті рішення.

Коментарі  

 
+1 #5 Катя 05.06.2014 22:34
Цитую Роман Андр:
Я постійно працюю з архівами файлів. Він дійсно ставить дату останннього обновлення. Так роблять 2 найпоплярніші архіватори. Так що, колеги журналісти, вчіть мат часть.

Дозволю собі з Вами не погодитись. Архіватори дійсно ставлять дату останнього оновлення. Однак з моменту оприлюднення інформації про скликання сесії і до 14 год. 3 червня посилання на завантаження були неактивними :-*
Цитувати
 
 
-1 #4 Коля 05.06.2014 17:45
Надал вже все робить, щоб люди були проінформовані. Хочеться вже побачити спокійну сесію, а не придурків під вікнами.
Цитувати
 
 
-1 #3 Роман Андр 05.06.2014 05:28
Я постійно працюю з архівами файлів. Він дійсно ставить дату останннього обновлення. Так роблять 2 найпоплярніші архіватори. Так що, колеги журналісти, вчіть мат часть.
Цитувати
 
 
-2 #2 Павло 03.06.2014 21:56
А чому популізм? Надал сказав - говоріть зауваження наперед, а не під стінами. Але буде під стінами, бо потрібно ШОУ
Цитувати
 
 
+1 #1 Олег 03.06.2014 16:44
Звернення до депутатів Тернопільської міської ради та особисто міського голови зробили мешканці чотирьох будинків, що у самому центрі Тернополя.http://7days-ua.com/news/ternopolyany-spodivayutsya-scho-pislya-revolyutsiji-jihnyu-problemu-spryjmut-po-inshomu/
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.