Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополяни ще памятають події з попередньої сесії міської ради, коли у своїх фантазіях міський голова свободівець Сергій Надал побачив під стінами міської ради "сепаратистів" та "провокаторів", про що  ТТ писав у статті Надал придумав міф, у який майже всі чомусь повірили.

Обуренню Сергія Віталійовича не було меж і він, зірвавшишь, назвав конкретне прізвище - Євген Степанов - особа, яка, на думку мера, стояла за сіма заворушенням, що мали місце 25 квітня 2014 року.
Євген Степанов, звісно, не святий, але носити ярлик від міського голови він не погодився. Результат - судовий позов Євгена Степанова до Сергія Віталійовича.
Схоже, що виграти суд Степанов має непогані шанси, бо мер Сергій Надал вирішив "впасти на мороз" і відкупитися від позивача комунальним (нашим з вами) майном.
На чергове засідання сесії міської ради виноситься питання під номером 10 "Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності". Згідно з проектом рішення, планується надати в безоплатне користування нежитлові приміщення, які знаходяться за адресою м.Тернопіль, бульвар Данила Галицького,2,  Тернопільській обласній організації Федерації боксу України загальною площею 560,0  кв. м терміном на 35 місяців.
А заступником голови ТОО Федерації боксу є ... Євген Степанов.
Таким чином, попри те, що Степанов, за версією Надала, є "сепаратистом" та "провокатором", це не заважає йому отримувати від того ж Надала в безкоштовне користування приміщення комунальної власності. Про це ми також згадували в статті  
Замовний ролик про бандитів Надала: розвінчуємо міф
До речі, керівництво Федерації боксу України просякнуто впливовими і не останніми людьми з партії регіонів: Клюєв, Бахтєєва, Бойко, Шенцев тощо.

"Тернопільський тиждень"

євген степанов, фото, федерація боксу, тернопільський тиждень

євген степанов, фото, федерація боксу, тернопільський тиждень

євген степанов, фото, федерація боксу, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+2 #7 Роман Ан. 11.06.2014 10:53
Надал дає спортсменам і нашим дітям, які займаються спортом. А бандіт - то так - сьогодні є, завтра нема))))
Цитувати
 
 
+4 #6 Кредо 05.06.2014 22:46
І ніхто не звернув на п.2. Керівник "Мальвів" теща Турського, секретаря міської ради. То може щей від нього надал хоче відкупитись щоб той рот "на замку" тримав 8)
Цитувати
 
 
0 #5 Коля 05.06.2014 17:43
Стєпанов має конфлікт, а чого мають страдати всі боксери? Ви не займайтесь провокаціями!
Цитувати
 
 
-1 #4 Роман Андр 05.06.2014 05:27
Якщо спортсменам надавати приміщення безкоштовно, то вони зможуть безкоштовно тренувати соціально незахищених дітей. імхо. Тут не про Стєпанова а про дітей Надал думає
Цитувати
 
 
+1 #3 ТООФБУ 04.06.2014 16:48
ОФІЦІЙНА ПОЗИЦІЯ
ТООФБУ
Стосовно фактів викладених в статті
«Надал вже хоче відкупитися від тих, кого він назвав "бандитами"»
ТООФБУ є громадською організацією основним завданням якої є популяризація здорового способу життя, ідейно-політичне та моральне виховання громадян, запобігання підлітковій злочинності та розвиток боксу в Тернопільській області.На даний час під патронатом Тернопільської обласної організації Федерації боксу України займаються безкоштовно діти віком від 10 до 16 років.
Особисті стосунки віце-президента ТООФБУ з Надалом С.В. не стосуються діяльності ТООФБУ.
Проведення в статті паралелей між наданням ТООФБУ в безоплатне користування приміщення в якому безкоштовно займаються спортом діти і якимось відкупом Надала С.В. від Степанова Є.В. є недоречним, таким що порушує етичні норми та дескредитує ТООФБУ в очах громадськості.
Цитувати
 
 
-3 #2 мешканець Тернополя 04.06.2014 15:59
ну вже може досить придумувати несенітниці та пов"язувати те, що не пов"язується. Голова наглядової ради ФБУ Голомша Микола Ярославович теперішній Перший заступник Генерального прокурора України. Висновки редакції "ТТ" якийсь брєд. До чого тут надання в безоплатне користування ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, а не особисто Степанову приміщення де займаються безкоштовно боксом сотні дітей. ТТ краще б зробило аналіз скільки в Тернополі є спортивних секцій де діти займаються безкоштовно і батьки не платять всяких благодійних внесків.
Цитувати
 
 
+2 #1 Дядя Вася 04.06.2014 15:42
І шо тепер, через те шо голова президії Клюєв, я маю кинути бокс яким займаюсь з 7 років? Дядя який це написав, попустися. Канєха краще дітям бухати на вулиці і клєй нюхати, чим вести здоровий спосіб життя. :-*
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.