Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями ТТ в статті Мер Тернополя заганяє свого наступника і все місто в борги писав, що індивідуальне опалення досі заборонене постановою Кабінету міністрів, хоча це не стало перешкодою для свободівців пообіцяти у 2010 році тернополянам дозволи на його встановлення.

І от офіційний сайт партії «Свобода» повідомив, цитуючи слова свого лідера: "Доки ситуація з газом є невизначеною і невідомо, якою буде ціна на газ для населення, потрібно скасувати постанову Кабінету Міністрів України від 2005 року про заборону встановлення індивідуального опалення для населення". Про це 3 червня 2014 року заявив голова парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час виступу в парламенті.

Лідер націоналістів запропонував Прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку скасувати відповідну постанову Кабміну.

"Нині невідомо, якою буде ціна на газ для населення, оскільки "Нафтогаз" та "Газпром" продовжують перемовини про ціну газу. Звісно, якщо вони не домовляться, то Україна має подати позов до Стокгольмського арбітражного суду. Однак необхідно дозволити українцям встановлювати індивідуальне опалення, скасувавши постанову № 630 від 2005 року щодо заборони його становлення. Це дасть можливість кожній родині оплачувати вартість точно визначеної кількости спожитого газу, розраховувати витрати і платити відповідно до використання, а не згідно із узагальненими й усередненими показниками", – наголосив Олег Тягнибок.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.