Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

6 червня 2014 року народний депутат України від ВО «Свобода» Олексій Кайда скерував депутатський запит Генеральному прокуророві України Олегу Махніцькому, Міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову, Голові Служби безпеки України Валентину Наливайченку щодо перевірки фактів використання банківської системи для здійснення протиправних фінансових операцій, реалізації корупційних схем банками «Укргазбанк», «Глобус» та «Центр».

Зокрема, у документі йдеться про необхідність проведення перевіркибанку «Глобус», який підозрюється в ухиленні від сплати податків таздійсненні спекулятивних операцій. Як зазначив Олексій Кайда, співзасновником банку «Глобус» був Валерій Прохоренко, екс-заступник Голови Нацбанку, якого називають «правою рукою» колишнього першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова. «За інформацією ЗМІ,співвласником банку «Глобус» також є Голова  Правління «Укргазбанку» Сергій Мамедов. Таким чином, можна припустити, що реалізація корупційних схем «сім’ї» під керівництвом Сергія Арбузова відбувалася за участі та співпраці Сергія Курченка, Сергія Мамедова, Валерія Прохоренка, зокрема, щодо казначейських махінацій, пов’язаних з купівлею-продажем валюти, виведенням коштів «Укргазбанку» на дрібний «кишеньковий» банк «Глобус». Приміром, за інформацією, опублікованою в одному з інтернет-видань, стало відомо про «виведення» Сергієм Мамедовим майже 2 млрд. грн. з «Укргазбанку» напряму на рахунки «Брокбізнесбанку» Сергія Курченката сприяння реалізації інтересів компанії-«прокладки» «Кримбутангаз»», - підкреслив парламентар.

За словами Олексія Кайди, Служба безпеки України також проводить розслідування щодо фіктивного формування статутного капіталу банку «Центр». «За цим фактом відкрито кримінальне провадження для перевірки махінацій банку при формуванні його фонду», - сказав народний депутат.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.