Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі триває гастрономічний фестиваль “Галицька дефіляда”. У парку Шевченка розставили намети з пивом, горілчаними наливками шашликами та іншими закусками. Гостей безкоштовно розважають народні та рокерські колективи.

Сьогодні, у неділю, завершальний день забави під час війни. Як повідомляє Ltdaily у суботу на підтримку української армії дефілянти зібрали “аж” 3015 грн. 30 коп. Підрахунок проводили традиційно на сцені із двома гостями фестивалю, які добровільно зголосилися підрахувати кошти. 
Такі пожертви доволі сумні, враховуючи, що одночасно у парку торгують майже 100 учасників, а відвідали дифіляду тисячі тернополян. За найскромнішими підрахунками кожен з них витратив не менше 15-ти гривень. Це означає, що виручка комерсантів від продажу складає не менше 100 тисяч гривень на день! Чому ж на потреби українських хлопців, які гинуть на Сході в кишенях тернополян не знайшлося трохи більше?

Коментарі  

 
+1 #3 тарас білан 09.06.2014 07:11
Цитую Alex2:
Бо така вже подійна галицька мораль...

це мораль керівництва міста, а не Тернополян. Бабця - інвалід з пенсії 500грн для державу передала... Інша людина прихисток з Словянська. В нас багато добрих чуйних патріотичних людей!!!!!
Цитувати
 
 
+2 #2 Анна 08.06.2014 21:54
Сумно за Тернопіль, за тих тернополян, які на фоні важкого часу їдять шашлики і запивають пивом. дай Боже, щоб про це не читали ті матері, які переховують маленьких діточок у підвалах, військові, які не мають бронежилетів.
Серце радіє за Майдан у Києві, який сьогодні зібрався і вирішував нагальні потреби, за добровольців, які записувались у батальйон Донбас, щоб захищати рідну землю, за Армію SOS та інших волонтерів. які не залишають наших хлопців і допомагають чим можуть. Слава усім цим людям! Ганьба байдужим!
Цитувати
 
 
+2 #1 Alex2 08.06.2014 19:33
Бо така вже подійна галицька мораль...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.