Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТОГО «Тернопільські підсумки» звернулись в прокуратуру та міліцію з проханням : обрати запобіжний захід – утримання під вартою (КПЗ), на час слідства , для Тернопільського міського голови Надала С.В.

Підставою для цього стало : свідоме, на нашу думку,  вчинення злочину Тернопільським градоначальниЧком  Надалом Сергієм Віталійовичем .

Коротко: В грудні 2012р. мешканці гуртожитку за  адресою  вул. Текстильна, звернулись до міського голови з питання неправомірного рішення № 6/21/39. Цим документом надавався дозвіл  на складання проекту землеустрою під будівництво багатоквартирного житлового будинку в зеленій зоні по вул. Текстильна.

"Тернопільський тиждень" писав про це ще у 2012 році в статті Скандальновідомий депутат Тернопільської міськради Сергій Кирик також мріє стати «забудовником» і вже створює проблеми тернополянам!?

Щоб всі орієнтувались: дерева, які будуть зрізати, ростуть поряд із дорогою, якщо  іти від автомобільного кільця Текстильник до «Текстерно».

В скарзі чітко зазначено порушення  ДЕВЯТИ Державних Будівельних та інших норм .

Після  цього затверджують проект будинку.

Таким чином Тернопільський міський голова :

1.   Знав про проблему та про порушення при будівництві з даного питання (мешканці його повідомляли колективною скаргою).

2. Свідомо підписав це рішення.

Пікантним моментом даної ситуації є те, що дану земельну ділянку лобіює сексот Партії Регіонів - Кирик С.К.

Якщо Сергій Віталійович підзабув, то я йому підгадаю. В 2010 р.:

 - Саме Кирик С.К., за дорученням представника штабу регіоналів  викрав бази даних , сервера та печатку однієї з опозиційних партій  в Тернополі.

-  Саме він створив клон опозиції,  і люди на виборах не могли розібратись де опозиційний табір,  а де посіпаки регіоналів.

- Саме, Сергію Віталійовичу!  Через продажність таких людей державу 4 роки грабували,  і саме через їх зраду свого часу, відбулась революція,  і загинули молоді хлопці з Небесної сотні…

А Ви , сьогодні, їм -  СЕКСОТАМ  землі з порушеннями роздаєте.  Краще б, родичам загиблих роздали.

Ганьба і сором…

З всього вищевикладеного можна зробити висновок :

«Хтось» , напевне, дуууууууууже багато знає про Вашу  співпрацю з регіоналами  раз Ви під загрозою «сісти» сексотам-регіоналам землі  роздаєте…

Втім пропоную кожному зробити висновки самому.

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Білан Т.Б.   

Коментарі  

 
+2 #8 Юля 19.06.2014 19:03
Тарасику ти як писав заяву в прокуратуру ти був під "кайфом" як завжди.
Цитувати
 
 
0 #7 Руслана 19.06.2014 19:00
Тарасе про який майдан ти говориш, та ти такий сцикун хто тебе там бачив,тебе в темному місці як зустріли то ти, аж штани обробив.
Цитувати
 
 
+5 #6 андрій борисович 19.06.2014 18:47
ти тарасику підарасику дерибанив всю каденцію ставив свої підписи секретутські під різними аферами був підстилкою і стукачом в деревляного і ще мелиш про якісь неправомірні рішення ти хоть навчися їх читати перше ніж фейки пускати
Цитувати
 
 
+3 #5 Денис Ж. 17.06.2014 19:19
яка різниця, яке прізвище в забудівника? Якщо в нього всі дозволи є, то в чому проблема? в фантазіях Тарасика???
Цитувати
 
 
-1 #4 Дмитро 17.06.2014 02:13
Так то ж той самий Сергій Кирик, який був Мещеряков здається, змінив фамілію бо на нього була відкрита справа по груповому згвалтуванню, ось хто у нас тут керує!!!
Цитувати
 
 
-2 #3 яркоп 16.06.2014 21:36
Не знаю що там набудував чи планував набудувати Кирик, але судячи з статті, то в в цього Тараса Білана криша поїхала.
Цитувати
 
 
-2 #2 Рома 16.06.2014 12:28
Брєд якийсь!

Може тебе Тарасе під варту?
Цитувати
 
 
-1 #1 rostyslaw 16.06.2014 11:51
Базару нема, якщо прокуратура з тим погоджується і зіброна достатньо підстав. Закон для всіх один.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.