Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відбулось засідання громадських організацій де вирішили визначитись з необхідністю прозвітувати громадськості щодо грошей Майдану. Виникли питання щодо прозорості витрат зібраних грошей, адже звіт ніхто не бачив 3 місяці. Були присутні громадські активісти, організації "Наш рідний Тернопіль", "Майдан Тернопіль" та інші організації. Микола Крук приніс на засідання пакет локшини, але вручити було нікому, адже казначеї Майдану на засідання не прийшли. Володимир Стаюра пообіцяв організувати та повідомити присутніх про дату звіту.

Нагадаємо, гроші Майдану є дуже скандальною темою в Тернополі. За декілька місяців було зібрано понад 3 мільйони гривень. Станом на перше березня залишилось понад 1 мільйон гривень. Був створений навіть відеоролик про долю грошей Майдану, який викликав великий резонанс в місті.

Громадські організації мають надію, що зі звітом по грошам Майдану таки ознайомлять.

Андрій Любецький

Про те, як шукали гроші майдану в Тернополі, дивіться на відео

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.