Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вважаю, що спроба прозвітувати за гроші Майдану не вдалась. Організатори відповідали на запитання приблизно так: ми за гроші не відповідали, інші організації теж гроші збирали, зараз такий час, і взагалі, що можна вимагати від студентів, які зібрали понад 3 мільйони гривень?

Темою прес-конференції був звіт саме Штабу Національного Спротиву. Я досі не зрозумів хто відповідав за гроші Майдану, і чому громада повинна відкладати цю тему?

Доповідачі дуже нервували, адже до фінансових документів щодо грошей Майдану громада доступу не має.

"Я запитав Любомира Шимківа чи може він показати чеки, або квитанції щодо продажу валюти, яку жертвували люди. У відповідь мені повідомили, що при собі цих документів він не має. То хіба це звіт без фінансових документів?", - зауважує Андрій Любецький.

Саме на період березень-травень припали великі коливання курсу, а отже, задекларований курс продажу повинен відповідати банківським квитанціями, які не так просто підробити. А сума чимала - понад 5 тисяч доларів та понад 4 тисячі євро та інші валюти. Натомість організатори оточили себе двома величезними папками з паперами. Може хотіли створити видимість фінансової документації?

На закиди представників Штабу про відсутність ініціативи громади щодо цього питання то з 08.05.2014 велися переговори з “казначеєм” Майдану Наталією Гайдук про те, щоб зібрати громадських активістів та незалежних аудиторів, створивши відповідну комісію, яка би вивчила документацію. Увійти в комісію попередньо погодились такі організації як ГО "Майдан Тернопіль", "Наш рідний Тернопіль", громадські діячі, незалежні експерти. Але переговори завершились нічим. Тільки на прес-конференції Штаб погодився створити відповідну комісію. А чому ж не могли, або не хотіли створити її раніше?

Вважаю, що такий звіт про кошти Майдану не можна приймати, адже це гроші не Штабу Національного Спротиву, а насамперед громади.

 

Коментарі  

 
+1 #3 пані 24.06.2014 22:17
Вот Вам і патриотизм..одні віддають своє життя, ідуть захищати країну, а інши тим часом, збагачуються так підло..
Цитувати
 
 
-1 #2 лана 23.06.2014 13:24
коли вже ви перестанете публікувати брєдні цього проплаченого маразматика любецького? ця людина чимось на життя заробляє чи тільки свого довгого носа пхає скрізь?? ганьба журналістам, які не розрізняють здорових і хворих на голову писак!!!
Цитувати
 
 
-1 #1 Сволота є сволота 21.06.2014 10:21
Шимків ("кабінетний" молодіжний мер Тернополя, і голова Пласту )і Гайдук - пластуни,органі зації,яка при всій повазі, має історію, але "лягає" під всіх без перебору хто при владі (згадайте як голова округи молодіжної організації "Пласт" Сергій Юзик "став" заступником голови громадської ради при Хоптяні), і "використовують" Пласт всі хто хоче і як хоче із влади у всі часи, а тим кидають за це "30 серебряників"..а в цій ситуації ще й підставляють "на гроші і відповідно кримінал"...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...