Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

20 червня 2014 року під час пленарного засідання Верховної Ради України народний депутат свобоідвець Олексій Кайда звернувся до Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ та Голови Служби безпеки щодо перевірки протиправних та шахрайських дій компанії «Нової Пошти», а також причетності цього поштового оператора до співпраці з сепаратистськими угрупованнями  на Сході України.

За словами парламентаря, з’явилась інформація про можливу співпрацю «Нової Пошти», яка спеціалізується на доставці кореспонденції і вантажів у будь-яку точку України, з сепаратистами. «За повідомленням керівництва добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас», «Нова Пошта» затримує вантажі, що перевозяться для потреб батальйону, мотивуючи свої дії якимось незрозумілим внутрішнім документом. Причому те, що спокійно можна купити в магазинах і торгових організаціях, «Нова Пошта» зараховує мало не до ядерної зброї. За словами бійців батальйону, майже тиждень їхні вантажі припадали пилом, але так і не були відправлені», - зазначив свободівець.

Крім цього, Олексій Кайда підкреслив, що для підтримки сепаратистів, за повідомленням Адміністрації Держприкордонслужби України, з Криму на материкову частину намагалися ввезти партіями холодну зброю, засоби захисту – бронежилети, каски тощо. «Так, у пункті контролю «Чонгар» під час огляду автомобіля, який прямував за маршрутом Севастополь – Харків із вантажем поштових відправлень компанії «Нова Пошта», було виявлено 10 бронежилетів», - зауважив націоналіст.

«Варто нагадати, що 22 травня у приміщенні відділення «Нова Пошта» в Білій Церкві правоохоронці виявили три ящики з ручними димовими гранатами марки РДК-2Б в кількості 119 штук. По цьому факту відкрито кримінальне провадження, речові докази вилучено та направлено на експертизу. Також кілька днів тому в приміщенні кур’єрського відділення «Нової Пошти» в Умані в ході розслідування кримінальної справи за фактом зберігання та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв вилучено 240 5-ти літрових пластикових пляшок, заповнених рідиною з характерним запахом спирту орієнтовною вартістю 72 тис. грн.», - наголосив Олексій Кайда.

Парламентар також повідомив, що громадяни масово скаржаться, що їхні посилки пропадають, і, навіть, пропри те, що речі було застраховано, жодних компенсацій від компанії вони не отримують. «Так, програма «Гроші» провела експеримент, в ході якого показала, що співробітники «Нової Пошти» нахабно риються в посилках і крадуть речі. А також в ході експерименту підтвердилось, що «Новою Поштою» легко переправити наркотики та інші незаконні речі через всю Україну», - наголосив свободівець.

Олексій Кайда звернувся до Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ та Голови Служби безпеки з вимогою провести перевірку зазначених фактів, а також можливої причетності компанії «Нова Пошта» до співпраці з сепаратистськими угрупованнями

Коментарі  

 
+2 #1 ВОВА2014 21.06.2014 07:49
Дебіл та свободівець - слова синоніми !
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.